Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mennyire lehet "formabontó"...

Jeffrey Spender kérdése:

Mennyire lehet "formabontó" kinézetű repülőket UFO-nak nézni?

Figyelt kérdés

Amint lehet, a legtöbb UFO-észlelést valamilyen csillagászati, meteorológiai, vagy a fizikában tapasztalt optikai jelenséggel magyarázzák az állami szervek, amint nem lehet ezen magyarázatokkal megmagyarázni a dolgot, akkor marad valamilyen formabontó katonai repülőeszköz, mint magyarázat. Ez a legutolsó magyarázat mennyire kielégítő, mennyire lehet U-2 Dragon Lady-t / F-117 Nighthawk-ot / B-2 Spirit-et / vagy más csupaszárnyú repülőt földönkívüliek űrhajójának nézni ?

[link]

Direkt ebbe a fórumrészbe írtam a kérdésemet, remélhetőleg nem helyezteti át senki sem az "Ezotéria - UFO észlelések" részbe. Azért ide írtam a kérdésemet, mert az említett fórumrészben trollok, veszett tagadók és kontárok vannak, itt meg vannak olyanok, akik "járatosak" ilyen témában.

2015. szept. 24. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem tudod azonosítani a repülő objektumot, addig akármilyen "formabontó" repülő ufó. Tehát lehet.
2015. szept. 24. 17:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan még az UFO kifejezés jelentésével sem vagy tisztában? Űbergáz...
2015. szept. 24. 18:10
 3/5 A kérdező kommentje:
#2: Tudom, hogy az UFO azonosítatlan repülő tárgyat jelent, de mivel a köznyelvben eléggé eltorzult / átalakult a jelentése, azt ART-ből földönkívüliek űrhajójává alakult át, ezért "ellentmondásosan" alkalmaztam a kérdésleírásban.
2015. szept. 24. 18:19
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Szerinted ma nem kísérleteznek ugyanígy ilyenekkel? :)

2015. szept. 24. 19:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért azt is tegyük hozzá, hogy az "ufó észlelők" általában elég IQ betyárok szoktak lenni, aki a bal lábát nem tudja megkülönböztetni a jobbtól, és persze hogy meglepődik ha nem mindennapi dolgot lát.
2015. szept. 26. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!