Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szereted a háborút? Szeretnél...

Szereted a háborút? Szeretnél már háborúzni?

Figyelt kérdés

Úgy látom, hogy nagyon sokan szinte már várják, hogy legyen valami háború az országban.

Azt hiszik, hogy ha lesz egy gépkarabélyuk akkor majd megváltják a világot, és halhatatlanok lesznek. Miért?

2015. szept. 4. 08:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
14%
Imádom a háborút. Mert én tuti hogy hallhatatlan lennék. Lenne egy csomó gépszórópuskám és rohannék, meg lőnék.
2015. szept. 4. 08:36
 2/15 anonim ***** válasza:
83%

Aztán meg ha a saját kiforduló belüket fogva vinnyognak, vagy ordít a fájdalomtól, sokktól mert a lába az orra előtt van leszakítva egy gránáttal, akkor már nem sokan akarják a háborút.

A nagy unalomban /jómódban fogalmuk sincs, hogy milyen az. Nekem sincs, mert én sem éltem háborúban. De olvastam, láttam rengeteg dokumentumfilmet, és nekem ennyi elég is. Én öregkoromban, békességben szeretnék meghalni,

2015. szept. 4. 08:42
 3/15 A kérdező kommentje:
Nagyapám mesélt sokat a háborúról. Neki a kezét csonkította meg huszonévesen egy gránát a Szovjetunióban. Mesélte, hogy induláskor még mindenki büszkén, énekelve, hazafias érzésektől túlfűtve mentek, azt hitték, hogy minden rendben lesz. Aztán amikor már hetek óta ott voltak, és szó szerint azt látta amit leír a második, kiforduló belek, szüleikért síró megcsonkított katonák, vér, halál mindenhol, méterről méterre haladva, akkor ábárándult ki az egészből, és a nagy hazaszeretetét átvette a túlélési ösztön, nem érdekelték az elvek, csak az, hogy túlélje. Nem is értem, hogy vágyik sok ember ilyesmire.
2015. szept. 4. 08:47
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Akik fórumokon, Facebookon, itt-ott verik a nyálukat, hogy ők most aztán jaj, de lelőnek mindenkit a háborúba', nagyrészt csak szájősök. Párszor végigjátszották a CoD aktuális részét és úgy gondolják, a valóság is valami ilyesmi. Lőni kell mindenre, ami mozog, hótt' látványosan vetődni kell a gépkarabéllyal, ha visszalő, azt' sose halunk meg, mer' megvan az örökélet-kód.

De ha a kezükbe adnál egy kivénhedt, mindenfelé szóró Kalasnyikov-származékot egy marék megnyomorgatott lőszerrel, hogy menjenek és oldják meg a menekültkérdést, valószínűleg be sem tudnák tárazni, ha pedig éles helyzetbe kerülnének, elhajítanák a mordályt és visítva szaladnának hazáig.

2015. szept. 4. 08:51
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Meglátnák az első félig elrohadt holttestet, kihánynák még a szart is a végbelükből, utána meg akár seprűnyéllel is seggberaknák magukat, csak eljuthassanak valahova, ahol nem lőnek.
2015. szept. 4. 10:20
 6/15 anonim ***** válasza:
59%

'Imádom a háborút. Mert én tuti hogy hallhatatlan lennék. Lenne egy csomó gépszórópuskám és rohannék, meg lőnék.'

Ápr. 1-ei tréfához kicsit késő van. És mi az a gépszórópuska? Olyan nincs a világon, legfeljebb golyószóró.

2015. szept. 4. 10:36
 7/15 anonim ***** válasza:
28%
Szór az mindent, ne szójj be.
2015. szept. 4. 11:05
 8/15 anonim ***** válasza:

A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 64%-ban hasznos válaszokat ad.

Időpont ma 10:36

Nem tán egy CoD-ozó militáns tyúkszemére léptem?

2015. szept. 4. 11:11
 9/15 anonim ***** válasza:

'Szór az mindent, ne szójj be.'

Inkább menj vissza a leckédhez.

2015. szept. 4. 11:12
 10/15 anonim ***** válasza:
92%
Egyértelműen troll a gyerek, hagyjad. Ennyire senki sem lehet hülye. (habár ha belegondolok láttam én már itt cifrábbat is).
2015. szept. 4. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!