Valaki aki jártas a külföldi (ukrán) politikában nem tudna tanácsot adni? Hogy lehetne elintézni hogy valakit ne vigyenek el háborúzni?
Úgy, hogy például elmenekül Magyarországra.
Vagy, amikor odaér, akkor megadja magát,dezertál, az oroszok nem fogják lelőni.Nem a magyarokkal van dolguk.
Röpke eszembejutott, hogy mi volna ha itt is ellenforradalom lenne, ami nagyon küszöbön van.
Disszidálnál tovább a harcok elől????
Nem akarok neked rosszat de itt, ezzel a felfogással, nem húznád sokáig.
"privibe is írhatnám, de nem teszem" had lássa mindenki!
Apám 1925-ben született Fenyvesvölgyön, legalább annyira vagyok Ukrán?, vagy éppen Te Magyar"?
Nem mentem sehova a sorkatonai szolgálat idelén, de egy dolgot megtanultam, csak a bajtársam. és én vagyok.
Nem érdekelt az anno politikai ideál, vagy rezsim, csak a szakaszom.
Meg fogsz lepődni, de csináltunk egy "visszállampolgárságot".
Azt jelenti, hogy jelen fórumtagok, nagyon nagyra nyitják szemeiket-szájukat, mert nem csináltak rajtam kívűl ilet:
Kértem az Ukrán állampolgárságomat 2012.01.30-n, hivatkozva "Orbán király" meghírdetett szabad európai állampolgársági joghoz való hivatkozással.
A "haverod" Janukovich azt írta vissza a külügyi titkárnő alapján, hogy elutasítva, mert gazdasági bőncselekmények miatt, el lettem ítélve.
Gondolj bele, ha idejössz, ez a megalázott katonatársadalom, aminek 75%-a sorkatonaviselt, mit fog veled csinálni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!