Mi lenne a forgatókönyv a külföldön élő magyarok esetében, ha háború törne ki?
Ha valaki bevonul a seregbe, akkor feltételezheti, hogy előbb-utóbb háborúba viszik. Nem azért tartják fönn a hadsereget, hogy a katonák a kantinban iszogassanak reggeltől estig, éveken keresztül, hanem hogy háborúba vigyék őket, amikor háború van.
Vegye már észre mindenki, hogy háborúban mindig az életerős fiatalabb férfiak halnak meg. Mintha az életerős fiatalabb férfiak genetikáját akarná a háború kirobbantói kiírtani. Hát nem érdekes? Mintha a háború kirobbantóinak terve az lenne egyrészt, hogy meggazdagodjon, és további gyarmatokhoz jusson, másrészt a legyőzöttek genetikai állományát lesilányítsa. Ha eszük lennének az embereknek, mármint a jelenlegi katonáknak, akkor mind letenné a fegyvert a kezéből!
Valoszinu akik csak a jobb elet remenyeben mentek ki, azok hazajonnenek ... hiszen a haboruban mar ott sem lesz jo elet.
Aki ugy ment ki, hogy ott is marad, az haboru eseten is ott maradna.
Szóval: bocs, én hibám, nem voltam elég pontos. Külföldön kapnék-e otthonról behivó levelet ha huzamosabb ideje vagyok már kinn? Dezertőrnek/hazaárulónak számitanék ha eszem ágában se lenne visszamenni (amúgy sem akarok, de ez jelen esetben mindegy)
Az meg, hogy ha valaki katonának megy, persze hogy megvan az esélye, hogy bevethetik valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!