Mostmár lehet hogy tényleg lesz 3. világháború?
Jelenleg szerintem Európáért megy a hatalmi harc.
Mivel Európa világhatalmi szerepét elvesztette és USA mellett Oroszország is igényt tart rá.
Gyanús hogy a menekült áradattal kapcsolatos tétlenkedéssel az USA szeretné térdre kényszeríteni az EUt, hogy beadja a derekát a transzatlani szövetséghez.
Pár éven belül kiderül.
14
Magyarázd már el nekem hogy ez mégis hogy a menekültek hogyan késztetik az eu-t a transzatlanti megállapodás aláírásához. És az USA-nak miért lenne jó egy meggyengített partnerrel aláírni. És hogy ha európa annyira térdre kényszerül miből gondolják hogy nem az oroszokkal paktálunk le akik valszeg szintén megkörnyékeznek? Jók ezek a konteók csak kicsit sok a logikai bukfenc.
'Jók ezek a konteók csak kicsit sok a logikai bukfenc.'
És ez egy konteóst érdekelni fog szerinted ??
"Én nem fogok a vesztes oldalon rabszolgasorban élni, ahogy ez az ország már megtette 2 világháború alkalmával is."
Egyáltalán nem biztos, hogy az igen hasonló érdekkörű Orosz Föderáció, valamint Kínai Népköztársaság elbukik a NATO-államokkal szemben egy nukleáris háborút. Sőt!
Ami igazán szomorú, az a következő: bárhogyan is lesz, bármi is történjék, ha atomháborúra kerül sor, Európát felperzselik az utolsó négyzetkilométerig.
'Egyáltalán nem biztos, hogy az igen hasonló érdekkörű Orosz Föderáció, valamint Kínai Népköztársaság elbukik a NATO-államokkal szemben egy nukleáris háborút. Sőt!
Ami igazán szomorú, az a következő: bárhogyan is lesz, bármi is történjék, ha atomháborúra kerül sor, Európát felperzselik az utolsó négyzetkilométerig.'
Sztem azért a vezetés ettől elég messze van. Nyilvánosan persze acsarkodnak, kígyót-békát kiabálnak egymásra, de annyira nem őrültek meg, h teliatomozzák egymást.
" Az biztos, hogy ha valamilyen úton módon átpártolnánk az oroszokhoz, akkor én dezertálni fogok."
Nem baj kedveském. Az oroszoktól úgy is csak holtan lehet dezertálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!