Hitler kiket akart kiírtani a zsidókon és a cigányokon kívül? Kik voltak az alsóbbrendű fajok?
Válaszoltam a kérdésre.
Ha elolvasnád a vagyont hajkurászó szemeddel, meg a csökött pénzre vágyó agyaddal, értenéd amit írtam.
Te meg olvasgass a mazsihisz.hu-n.
Nem tudom, miért hu. Azt kéne betiltani.
Én is válaszoltam, de úgylátszik nem fogtad fel.
Szóval mások mellett a hü ... fogyatékkal élõket is ki akarta irtani, úgyhogy ha manapság lenne ilyesmi, akkor Te nem írkálnál sehova. :)
Hát, igaza is van.
Nyugodtan lelökheti őket a Taügetoszról.
Nem tudom mit magyarázkodsz nekem, örülj annak, hogy a Kárpád medencében lehetsz. Bár, már a tiétek sajnos.
Túl szemtelen a fajtád a gójokkal.
Pedig lenne miért hálát adnod.
Hűtlen szemét.
"Hát, igaza is van.
Nyugodtan lelökheti őket a Taügetoszról. "
Úgylátszik, nem volt elég világos, amit írtam., hát jól figyelj, Te tudatlan, tanulatlan pimasz taknyos!
A válaszaid alapján szomorúan látom, hogy sajnos értelmi fogyatékkal vagy kénytelen élni. Tehát, ha hitler nyert volna, akkor már rég nem élnél, mert amint ezt észreveszik, még kicsi korodban, nyomban kinyírtak volna Téged injekcióval, vagy gázzal, ahogy kinyírták annak idején a többi értelmi fogyatékost.
Szóval hozd ki az ellenõrõdet! Elégtelen, 1 -es. Pimaszságodért szigorú megrovásban részesítelek.
Klappe! Kehrt! Abtreten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!