Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hitler kiket akart kiírtani a...

Hitler kiket akart kiírtani a zsidókon és a cigányokon kívül? Kik voltak az alsóbbrendű fajok?

Figyelt kérdés
Akik barnább/kreol bőrűek azok egyből mentek volna a megsemmisítő táborba? És azt is hallottam hogy a szláv népek között is végeztek ideológiai tisztogatást, milyen népek voltak ezek? Azért kérdezem mert a felmenőim között sok horvát volt, de én magam magyar vagyok, a bőröm pedig nagyon könnyen barnul, régebben fehér volt,most már inkább barnás, akkor én is mentem volna valamelyik megsemmisítő táborba?
2015. aug. 13. 20:58
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
64%

Minél több német kellett, akik az északi árja típusba tartoztak, ezeknek pedig minél nagyobb terület és a lehető legjobb minőségű földek.

Rengeteg szőke, kék szemű kisgyereket raboltak el az elfoglalt országokból, mint például Lengyelország és Ukrajna, őket pedig vagy német szülőknek adták örökbe vagy a német állam nevelte őket. A lényeg az volt, hogy jó német váljon belőlük és minél többen legyenek.

2015. aug. 13. 21:05
 2/26 anonim ***** válasza:
5%
a melegeket, katolikus papokat is irtott, Jesse Owens-szel pedig nem volt hajlandó kezet fogni.
2015. aug. 13. 21:48
 3/26 anonim ***** válasza:
0%
Szépen leszalámizott volna mindekit, amíg a végén csak ő marad.
2015. aug. 13. 21:52
 4/26 anonim ***** válasza:
28%

Senkit sem akart kiirtani. SEMMI! komolyabb bizonyíték nincs az irtásra.

Csak dolgoztatta őket.

Miután elvégezték volna a dolgukat, ki lettek volna telepítve Európából!

Amúgy, inkább Trianonnal foglalkozz!Az elcsatolt területeken, ezerszámra ölték meg a magyarokat! Elevenen égették el őket, tankokkal mentek át rajtuk...stb Nekem ez a holokausztom!

Egy darab munkaszolgálatban elesett zsidót sem fogok megsiratni!

Ha nincs benned zsidó, egyéb alja vér, akkor nem vinnének el.

Népirtás jelen van! A multikulti!!

Válaszolván a kérdésedre: A cigányokat, a zsidókat, a b*zikat, hazaárulókat, szlávokat, bűnözőket dolgoztatták.

Jelentős okaik voltak rá!! Főleg a zsidók dolgoztatására. (Balfour egyezmény, I.Világháború elvesztése, gójok gyűlölete...stb)

A rasszizmust a zsidók váltották ki a gój emberekből!

A Talmud, azaz a Biblia gój ellenes mondatai: [link]

Ajánlom ezt a filmet is: https://www.youtube.com/watch?v=3dZ34oeZMGo

2015. aug. 14. 12:21
 5/26 anonim ***** válasza:
8%
Aki nem árja volt, azt alsóbb rendűnek tartotta. Akik a német és osztrák "tiszta vérűek" helyét foglaltál el Európában, azokat idővel ki akarta telepíteni ( ez világosan kiderül a mein kampfból, 1.kötet-Rencnung 11.fejezet), így ha valami csoda folytán (h)itler nyeri meg a második világháborút, akkor mi is mehettünk volna ki tudja hova.
2015. aug. 14. 12:56
 6/26 anonim ***** válasza:

Á, hidd el, ez csak szöveg. Az árja német kommunisták és egyéb politikai ellenfelei ugyanúgy végezték mint a zsidók. Egyszerűen csak vol egy ellenségképe.

Ha csak árják maradtak volna, akkor a szemüvegesek lettek volna a követekezők.

2015. aug. 14. 13:16
 7/26 anonim ***** válasza:

Olvasmányaim alapján úgy tűnik, hogy leginkább a zsidókat és a cigányokat. Illetve az sem világos teljesen nekem, hogy teljesen ki akarták-e őket írtani vagy valamennyit kitelepíteni Európából. Amikor ilyet olvasol, hogy szláv tisztogatás meg hasonlók akkor ott élő zsidókról van szó. Az SS-ben sok szláv, köztük lengyel is volt.

Szláv ősei pedig nagyon sok embernek van. Bőrszín alapján meg főleg nem lett kiválogatva senki, a német sereg is tele vot fekete hajú, tipikusan egy árnyalatnyival sötétebb bőrű de attól még német emberrel.

2015. aug. 14. 13:29
 8/26 anonim ***** válasza:
0%

A Mein Kampf át van szerkesztve, a zsidók keze által.

A turániak, azaz a magyarok is felsőbbrendűek, kultúrateremtők.

2015. aug. 14. 14:56
 9/26 anonim ***** válasza:

Az indiaiak is kreolbőrűek voltak meg a marokkóiak, akiket az angolok meg a franciák erőszakkal idehurcoltak hogy harcoljanak egy olyan háborúban amihez semmi közük nincs. Ezek, főleg a fent említett indiaiak és marokkóiak, meg egyéb kívülről behozott sötétbőrű népségek tömegével álltak át a németekhez és harcoltak mellettük.

Tessék, itt van az indiai légió.

[link]

2015. aug. 14. 21:40
 10/26 anonim válasza:
74%

Hát figyelj kedves kérdező!

Én Hitlert mint embert tisztelem, és felnézek rá. Igaz, hogy egy "állat volt", de azért ha belegondolunk egy briliáns elme. Mint pl. "a legnagyobb tank". Ez kicsit eltér a témától, de azért szerintem Hitler még egy 20 évet élhetett volna, hogy irtsa ki a cigányokat(Tisztelet a kivételnek). Mellesleg ez nem tudom, hogy csak én gondolom így, esetleg lehet, hogy az is rásegít erre a nézőpontra, hogy osztrák/sváb származású vagyok. Mellesleg ha jól tudom akkor a magyarokkal is volt egy kisebb incidense, és tervezett is valamit...

2015. aug. 16. 04:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!