Érettségivel és egy OKJ-s képzéssel a honvédségnél kerülhetek az őrökhöz?
ŐRÖK XDDDDDDDDDDDDDDD Persze!Majd az egyik tiszt kiabál neked,hogy "ŐRSÉÉÉÉGGG!!Vigyétek el ezt az alávalót"XDD
Na a viccet félretéve nem tudom mire gondolsz szerintem te az Inkal Security-ra.Mert ők őrzik a laktanyákat sajnos már olyan hogy kiáll egy katona "őrségbe",olyan már nincs.A seregen belül sincs olyan hogy őrség.Inkal-os meg lehetsz csak alkalmasnak kell rá lenni.Vizsgálatok,stb.
nem vagyok inkal-os, csak szerződéses katonának szeretnék jelentkezni, csak régebben azt hallottam hogy akinek van érettségie azt nem rakják az őrökhöz, ahol pedig szar lenni
hogy ezalatt pontosan mit értettek azt nem tudom
A katonai reptereken (Pápa, Kecskemét) mind a mai napig katonák látják el az őrszolgálatot.
Budapesten a HM objektumait is katonák őrzik.
Igen, kerülhetsz, mert nagy hiány van Pesten. Ha tudod próbáld meg a lehető legmesszebb elkerülni az őr beosztásokat. Nemcsak a fizu miatt mondom.
Na végre valaki aki tudja is mi az ábra, köszi utolsó!
Am a katona tesóm szerint először oda fogok kerülni, kis időt el kell ott tölteni, csak utána kérhetem át magam máshová.
11:58
11:34 vagyok. Az a kis idő nagyon sok lehet, mert nincs ember a rendész zászlóaljnál (Bp.). Én még mindíg azt mondom kerüld ha lehet. Onnan nehezen fogsz tudni átkerülni máshová, mert két kézzel tartják ott az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!