Ha nem lenne NATO, és nem avatkozna be egyik oldalon sem más állam 100% hogy nyerne a Honvédség!
2015. júl. 19. 13:57
22/31 tothp válasza:
Testvérország? Szerintük"Miskovec(miskolc) ősi szlovák település"
Ha konfliktusra kerülne a sor, előbb kezdeményeznének ők, mint mi.
Nekünk itt, hála a több száz (de minimum 150)éve folyó folyamatos ellenpropagandának nemigen van testvérnemzetünk. legfeljebb az osztrákok. de velük is csak a Habsburg-ellenesség köt össsze.
De a "remélem a magyarok vesztenének" az azért elég antimagyar megnyilvánulás volt szerintem is.
2015. júl. 19. 14:03
23/31 anonim válasza:
22# Nem csak az osztrákok, rajtuk kívül még a lengyelek, bolgárok, horvátok is baráti testvérnemzetek! :)
2015. júl. 19. 14:09
24/31 anonim válasza:
Megis mi a bubanatos lofaxert tamadnank meg Szlovakiat? Hulye vagy?
2015. júl. 19. 15:01
25/31 anonim válasza:
Félbe maradna a kerítés. :D
2015. júl. 19. 17:37
26/31 anonim válasza:
Slotákia soha nem volt testvérnemzet :D
Ha NATO nem lenne, vagy a közös szövetségi tagság nem akadályozná meg a háborús összecsapást,a magyar lakosság vélhető módon nem állna a rabszolgatartóik mellé (kb. az a szitu amikor USA-ban a déliek rabszolgákat akartak felfegyverezni hogy küzdjenek a saját rabszolgaságukért), és így már lenne esély nyerésre akármilyen "szar" a honvédség.
2015. júl. 19. 19:42
27/31 anonim válasza:
Nem lehet tudni, az is lehet, hogy ébred a szláv tudat és a környező országok, mint Szerbia, Horvátország, Csehország vagy kitudja,maga a Putyin elnök indulna segítségükre sietne. Amúgy a következménye meg az lenne, hogy a többi ország jobban elnyomná a magyarokat vagy ki is telepítenék őket, hogy ez ne legyen ok az ő országuk megtámadására.
2015. júl. 19. 19:53
28/31 anonim válasza:
Annyira fájdalmas, hogy teljesen ellepték az oldalt a tizenéves kis gyíkok.
2015. júl. 19. 20:34
29/31 anonim válasza:
Felvidéki vagyok. Erról az exem jut eszembe, ő mindent elkövetett annak idején, hogy ne sorozzák be katonának, intéztek is neki végül valami orvosi igazolást, de egyáltalán nem azért, mert az a gyáva fajta, ennyi volt mögötte:"Tegye le az esküt Szlovákia védelmére a radai rosseb, ha háború lesz, én leszek az első aki átáll a magyar oldalra!" :-))
2015. júl. 20. 00:18
30/31 anonim válasza:
Lenne esélyünk nyerni, de jelenleg nem vagyok ilyen helyzetben. Az USA egyből megtámadna minket. Először Magyarországon kell rendet tenni és létrehozni egy értelmes Jobbikos kormányt. Addig nincs miről beszélni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!