Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Lesz valaha Gripen helyette...

Lesz valaha Gripen helyette F-18 Hornetünk vagy F-35-ös Lightning-unk?

Figyelt kérdés
2015. jún. 10. 14:08
1 2 3
 11/28 szántóvető ***** válasza:

nekünk a légteret kell védeni,nincs szükségünk az F18-as vadászbombázóra.az F35-ös meg csillagászati összegekbe kerül.de Szovjet gépet kéne venni inkább és akkor nem lenne gondunk.kár hogy a nato-tagság ezt kizárja így gyengébb gépekkel kell beérni.

[link]

2015. jún. 10. 14:51
 12/28 anonim ***** válasza:
9: "De minek járnak ide olyanok, akik hülyeségnek találják a katonásdit, leszólni a katonai pálya iránt érdeklődőket ill. katonákat, továbbá miért a Honvédségen veritek le a port ?" Édesapám tiszt, édesanyám tiszthelyettes volt. És ami a mai Honvédség az egy vicc, a legnagyobb éves hadgyakorlat akkor a mint régen egy hadosztály gyakorlata volt. Én nem verem le a Honvédségen a port, de azért új repülő felesleges mikor ami van az is elég éppen arra amit itt "védeni kell".
2015. jún. 10. 14:51
 13/28 anonim ***** válasza:
0%

Remelem soha. Ennek az operetthadseregnek a Gripen is tokeletesen megfelel.

Haboru eseten meg ugyis lelovoldozik oket az elso napon, sot egy diverzans csapat mar a repteren elintezi oket, ugyhogy jobb ha olyan keveset koltunk erre amennyire csak lehetseges.

2015. jún. 10. 15:03
 14/28 A kérdező kommentje:

Azt senki nem vitatja, hogy a Honvédség jelenlegi állapota siralmas, sokkalta megalázóbb, mint a Magyar Királyi Honvédségé Trianon után, de nem az a megoldás, hogy feloszlatjuk, hanem próbáljuk rendben tartani, felhozni a lemaradásunkat a NATO követelményeknek megfelelően. A NATO-ban jobban tudják a kötelezettségeket megállapítók a dolgokat, mint ti, akik állandóan a Honvédség leszerelésén rugóztok.

Most komolyan, miért csak egy ember hajlandó válaszolni a kérdésre, a többiek miért csak verik a tamtamot, hogy "Minek Honvédség" ?

2015. jún. 10. 15:18
 15/28 anonim ***** válasza:

Mert ez az altalanos velemeny.

Szerintem is fejleszteni kellene a honvedseget, de nem azzal hogy qrvadraga kirakatfegyvereket vasarolunk, amik a gyakorlatban semmire sem jok.

2015. jún. 10. 15:27
 16/28 A kérdező kommentje:
Miért állnak nálunk ellenségesen a katonásdihoz, minden más rendes országban (Svájc, Ausztria, Anglia, Franciao, Németország, USA stb...) meg tekintik normális, jó dolognak, ahova szívesen jelentkeznek ?
2015. jún. 10. 15:33
 17/28 A kérdező kommentje:
Az F-18C/D Hornet nem a kirakatfegyver kategória, az ténylegesen használható vadászbombázó a Gripennel ellentétben.
2015. jún. 10. 15:34
 18/28 anonim ***** válasza:

"Miért állnak nálunk ellenségesen a katonásdihoz"

Szerintem ez a rendszervaltas elotti kenyszersorozottak tapasztalatai miatt van igy. A mai fiatalok meg az apjuktol/nagyapjuktol hallottak hogy milyen s..ghulyek tudnak lenni a katonak es mekkora szopas volt katonanak lenni.

A Magyar Honvedseg keretei kozott egy F18as is kirakatfegyver. Ha van 30 ilyen geped akkor mi van. Mondom, a haború elso napjan lelovik/megsemmisitik az osszeset.

2015. jún. 10. 15:48
 19/28 electroman75 ***** válasza:
Gondolom személyes tapasztalatod hogy szar a kilátás a gripenből.
2015. jún. 10. 17:56
 20/28 anonim ***** válasza:
Teljes egészében osztom a kérdező nézőpontját én is ezen voltam 4 éven át, hirdettem az igét itt gyk-n de belefáradtam nem tudod nekik elmagyarázni hogy miért szereted a honvédséget mert ők nem születtek ilyen érdeklődési körrel ez olyan amikor egy b*zi el szeretné neked magyarázni miért szeret f*aszt sz*pni de te nem érted mert nem vagy b*zi
2015. jún. 10. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!