Katonák. Szeretitek a szakmátokat?
Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 16:04
1/8 anonim válasza:
Én nagyon!
Egészségügyi katona( nő ) vagyok és minél előbb szeretnék majd hivatásos lenni, most szerződéses vagyok.Nálunk nagyon sok katonanő dolgozik :)
Miért kérdezed?
Gondolom aki ezt választja, csak érez valami vonzalmat :)
2/8 A kérdező kommentje:
Én most középsulis vagyok, és egészségügyire járok.Ha befejezem a sulit egészségügyi aszisztens lesz belolem.Idén már van gyakorlat a kórházban ahol a nővrek mellet dolgozunk.Valahogy mindg ránk marad a piszkos meló :D.Szal ha befejezem a sulit nem szeretnék ebben a szakmában maradni.Megfordult a fejemben a katonaság , vagy a rendőr szakma is.
2010. febr. 27. 21:30
3/8 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Én nem tartom szakmának azt, hogy valaki katona vagy rendőr.
Ezen belül még bármi lehet, orvos, mérnök, aktakukac, járőr, stb.
4/8 anonim válasza:
Mondjátok már el mit szerettek benne?
5/8 A kérdező kommentje:
Nem mondod hogy gyerekkorodban nem szerettlél volna katona lenni.Tankot vezetni vagy gépfegyverrel lőni.Tavaj voltam katonai táborban és nagyon megtetszett. Rend és fegyelem.18 vok és kisgyerekként élveztem azt hogy fatrenghettem a sárban, gépfegyverből lőhettem, és utazhattam tankban.
2010. febr. 28. 15:04
6/8 anonim válasza:
"Ha újra megszületnék, akkor is így élnék,
Tudd meg, semmit sem bántam meg!"
7/8 anonim válasza:
hali én most megyek majd egészségügyi suliba de én se szeretnék ápolónő lenni korházban és gondolkodom azon hogy a katonaságnál lehetne e valami.???Amúgy nagyon rajongok a katonaságért nem tom miért lány létemre de hát ilyennek is kell lennie:):D
8/8 anonim válasza:
igen szeretem jó fizetést kapok főle amikor afganisztánba mentem igaz a lábamba belelőttek 2 szer is de már felépült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!