Mi a véleményetek az orosz Specnaz-ról?
Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 20:50
11/15 para?nane válasza:
szerintem,az orosz elit alakulatok,vagyis a specnaz,a világ legjobbjai közé tarzoznak.Sőt,bizonyos dolgokban abszolút az elsők pl.kitartás,keménység,hatékonyság.Bár az is tény,még nem rendelkeznek olyan felszereltséggel mint az amerikaiak,izraeliek,brittek.De talán jobb is,hogy nincs rajtuk "1 komplett asztali számitógép"igy nem probléma az ha nem jön a segitség a levegőből(légitámogatás).Nem rég láttam a retteget harcosok 6 részét(green beret vs specnaz)hát igen?.Ők is csak jelenthetnek nekik,minden az arcukra volt irva.Ebben a műsorban mondta az ex-specnazos nem a fegyverek számitanak,hanem az emberek.
12/15 anonim válasza:
A Specnaz-t nem a modern hadviselésre tervezték elsősorban, hanem, hogy bármilyen körülmények között képes legyen túlélni, és végrehajtani a feladatát! Fontos tudni, hogy ők nagyon közel állnak a természethez, és ki is használják adottságait a harcmezőn. Ahogy egy elöttem szóló is fogalmazott, a Specnaz egyik fő elve: "A fegyver maga a katona, minden más csak eszköz".
13/15 anonim válasza:
elég régi a ejegyzés de nem tudom megállni a választ,elvagytok ti varázsolva,SAS meg seal,bármikor szemrebbenés nélkul
14/15 3Error válasza:
Hagyjuk már a tengerészgyalogosokat, meg a SAS-t... (drone-ok, meg minden sz*r technikai kütyü nélkül, annyit érnek mint a TEK) Nyilvánvaló, hogy komoly brigádok, de a Specnaz alázza őket, sokkal, de sokkal keményebb katonák. Talán csak a Légiósok a komolyabb brigád.
15/15 anonim válasza:
Nagyon kemény srácok, brutálisan képzik őket. Csak cseszhetik, mert alig van taktikájuk, a civilek nagyobb veszélyben vannak mint a terroristák. Nagyon tudnak verekedni, de ott ahol fegyver van, ezt cseszheti. Az egyik, ha nem a legkeményebbek, de közel sem jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!