Ha a sorkatonaságot visszahoznák, vagy olyan állapot lenne hogy soroznának, mit tennél férfiként? Mennék meghalni egy kupac földért, vagy menekülnél az országból? Nos, én külföldi befogadó rokonaimhoz azonnal eltűnnék még előtte. Te mit tennél?
"amúgy Amerikában is van befogadóm"
Az más, miért nem ezzel kezdted. Csak azon gondolkodom mennyire érdekelné ez háborús helyzetben a katonai járőrt amelyik szökevényekre vadászik.
Mész a reptérre, határra, vasútállomásra:
- Jó napot uram, hová, merre, milyen egységhez tartozik? Igazolja magát! Katonakönyvet, igazolványt stb. kérünk, egyáltalán, miért nincs egyenruhában?
- Megyek Amerikába, nekem van ott befogadóm!
- Valóban, az más, elnézést a kellemetlenségért, jó utat kívánunk!
Ja, azt vágod, hogy az USA a szövetségesünk? Miért dédelgetne téged, mikor hazánk, amely vele egy oldalon áll, háborút vív?
A sorkatonaság visszahozása nem feltétlen vonzata egy háborúnak. Jelenleg is simán lehet, az csak egy dolog.
Soroznak? Na és miért? Azért ez is elég tág fogalom.
Akinek egy alap kiképzés is túlélhetetlen, annak valóban nagy szükség a befogadó rokonság! XD
Mivé lett a világ?! Régen haza, most kupac föld. Régen honvéd most öngyilkos, golyófogó. Több mint 1000 éven át milliók haltak meg ezért a "kupac földért". És te? Te vagy az ország szégyene! Neked és a hozzád hasonlóknak itt NINCS helye!
Ha háború lenne nem várnám meg a sorozást, önként mennék. Érted és a hozzád hasonló sz*r alakokért, akik ilyen gyávák. Hogy neked és az utódaidnak legyen hol élnie. És főként azokért akik itt vannak és azokért akik itt voltak. Őseinkért, apámért, testvéreimért és érted.
26-os, 15-16 évesen én is nagy magyar voltam, aztán felnőttem és kinyílt a szemem.
Rád is ez fog várni jó esetben, rossz esetben beszűkült bolond maradsz.
Kérdező,egyetértek veled. Meghalni azért,mert néhány hatalommániás üresfejű nem bír magával ?
Elbújnék addig jó mélyen valahol a Föld alatt egy bunkerben,aztán ha vége a háborűnak,akkor kijönnék onnan.
Ki az aki bizonyítani tudja,hogy én épp nem valahol az erdőben segítettem arra tévedt katonáknak,akiknek elláttam a sebeiket. Simán beveszik! ;)
22/F
Azért érdekes látni ahogy a kérdihez hasonló selejtek összegyűltek. :o
Nem a hozzátok hasonlóak mondogatták pl., hogy a kárpátaljaiak harcolniuk kellene a "hazájukért"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!