Melyek azok a hadseregek, amelyekbe külföldi állampolgár is beléphet? A Francia Idegenlégión kívül, természetesen.
"a Bundeswehrbe is jelentkezhet külföldi állampolgár "
Nem.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Ömmm... kérdésemet úgy tettem fel, hogy a Francia Idegenlégión kívül, természetesen... ezért nem igazán értem, hogy miért lett ide írva a Francia Idegenlégió. Mindegy is.
Nem kívánok jelentkezni egyikbe se, pusztán információkat kívánok szerezni, ugyanis érdekelnek a hadászati témák. Tehát, akkor valóban a USMC-hez és a USArmy-hez zöldkártya kell? Továbbá... az Oroszországi Föderáció valóban tervez légiót felállítani, vagy az csak egy párt ötlete (ugyanis valami ilyesmit olvastam).
Spanyolok már csak latin amerikai, spanyol anyanyelvű külföldieket vesznek fel egy ideje.
Brittek vesznek fel,de csak nepáli Ghurkákat, vagy Ireket (nem északireket, ők alanyi jogon brit alattvalók, hanem Irországból), a "nemzetközösség" állampolgárait (Kanada, Ausztrália etc) ha előtte öt évig éltek Nagy Brittániában, illetve a brit protektorátusokon élőket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!