A magyar fiatalságra is ráférne a sorkatonaság?
Figyelt kérdés
Mármint nem az a "sorkatonaságnak" csúfolt rémálom, amit a Kádár-korszakban műveltek le, hanem amit Svájcban, Ausztriában, Németországban csináltak ill. csinálnak.
Nem csak a "prolik" szerint férne rá a sorkatonaság a fiatal férfiakra, hanem értelmiségiek szerint is, így az angoloknál Harry herceg kampányol a sorkatonai szolgálat mellett.
2015. máj. 23. 01:06
41/49 anonim válasza:
De amúgy nagyon epikus ballada volt, ment a zöld :D
42/49 anonim válasza:
#40: Először én is így voltam vele, de elpestiesedtem, pedig megfogadtam, hogy én aztán sose fogok busz után futni :D
43/49 anonim válasza:
simán rá..sokat tanít az életről ésa véga hatalmas buli
44/49 anonim válasza:
A helyesírásról sajnos nem tanít. :(
45/49 anonim válasza:
szerintem rá... tiszteletre, fegyelemre tanítja az embereket, ezt sajnos néhány szülő nem tudja/akarja megtenni
46/49 anonim válasza:
#2 Gondolom katona volt/voltál, és szenvedjenek a mai fiatalok is.
49/49 anonim válasza:
21:09: akkor nem lenne ekkora szája. Tipikus fotelhuszár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!