Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mennyi idő múlva törhet ki a...

Mennyi idő múlva törhet ki a 3. világháború?

Figyelt kérdés
2015. máj. 23. 01:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
5%
Már hiányoltam a harmadik világháborús kérdéseket !
2015. máj. 23. 01:10
 2/11 anonim válasza:
100%
Őszintén ? Bármikor
2015. máj. 23. 01:32
 3/11 anonim ***** válasza:
63%
Amikor bedől az amerikai dollár várhatóan pár éven belül. :D
2015. máj. 23. 01:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor kitörhet, akár holnap is.
2015. máj. 23. 01:39
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Ja, holnap mi? :)

Egy vilaghaborunak eleg komoly elozmenyei vannak, olyan nincs hogy ma lefekszel, holnap meg bombazzak pl pestet.

Egyebkent a kozeljovoben nincs ra esely.

2015. máj. 23. 02:08
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Tudod, mostanában nincs nagyon rá esély.Én egyébként börtönbüntetésre ítélném az ilyen kamu hírekkel, kamu kitalált sztorikkal operáló, az embereket folyamatosan lelkibeteggé tévő oldalak készítőit.Van egy pár a neten.

Vannak előzményei, mint ahogy előttem is írták, de nem kell tőle félni.Ne foglalkozz vele, mert akkor magadat teszed tönkre.

Nincs olyan hogy Amerika vagy Oroszország egyik napról a másikra elkezdi bombázni egymást.Az igaz, hogy a r o hadék állatok terve hála az Istennek nem fog bejönni, nem lesz semmiféle világkormány, mert túlságosan megerősödtek más országok, a gebasz tényleg akkor lesz, amikor a BRICS valutája lenyomja a dollárt és a nyugati bankárok rettegnek attól hogy többé nem ők parancsolnak mindenkinek, ez komoly folyamatokat indíthat el, de nem merik megkockáztatni a világháborút.

2015. máj. 23. 02:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahogyan előttem írták egy világháborúnak vannak előzményei. Ilyenek a világválság és a kisebb fegyveres konfliktusok más országok közt. Mivel napjainkban épp az előzmények korát éljük, ezért a válaszom: bármikor. :)
2015. máj. 23. 07:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen lényegtelen! Mire észreveszed, hogy kitört, már nem élsz.
2015. máj. 23. 09:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Kb az a helyzet, amit utolsó írt.
2015. máj. 26. 09:15
 10/11 anonim válasza:
nem kell hozzá nyomós ok!elég egy hülye ürügy. bármelyik percben kitörhet.
2015. máj. 27. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!