Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hány darab anyahajóval rendelk...

Hány darab anyahajóval rendelkezik a Magyar Honvédség?

Figyelt kérdés
2015. máj. 20. 00:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, senki nem fogja Magyarországot megtámadni, pont azért mert NATO tagállam.
2015. máj. 20. 21:40
 22/30 anonim ***** válasza:
65%

Hmmm... ahhoz képest, hogy mennyi hadászat irányt érdeklődő ember van itt, 3 oldal alatt senki sem szólt még azért, hogy nem anyahajó, hanem REPÜLŐGÉPHORDOZÓ? :D

Na amúgy meg azért nincs, mert egyetlen egy hasonló méretű országnak sincs, ráadásul tengerpart híján nem is nagyon tudnánk hová rakni. Egyetlen egy darab reptérről elérhető az egész ország légtere, mi a fenének kéne nekünk egy mozgó vízi reptér?

2015. máj. 20. 23:07
 23/30 PontozzLeHaIgazamVan ***** válasza:
Azért, mert úgy tette fel a kérdést, hogy "anyahajó". Tudod, nem mindenkinek az az első dolga, hogy okoskodjon.
2015. máj. 20. 23:26
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
Milyen igaza van a hadmérnök úrnak, anyahajókat több mint 60 éve nem gyártanak. Csak tudod a kérdező valószínűleg azért tett fel ilyen kérdést, mert nem nagyon van fogalma, hogy mi és hogy megy a harcászatban. Az anyahajót pedig a laikusok és a köznyelv is az anyahajóval azonosítja, úgyhogy már megbukott az állításod.
2015. máj. 20. 23:55
 25/30 anonim ***** válasza:
*repülőgéphordozót
2015. máj. 21. 00:46
 26/30 anonim ***** válasza:
51%
Jaj tényleg, senkinek sem az első dolga, hogy okoskodjon? Akkor mi a fszért írta le 3 oldalnyi ember ugyan azt? Elég lett volna az első helyest felpontozni, nem? Hülye gyökér.
2015. máj. 21. 08:28
 27/30 anonim ***** válasza:
36%
Ezen mi volt a helyes és ki a hülye gyökér ? De nagy a pofa a monitor mögül. Te rohadtul belekötöttél a kérdezőbe, egyébként a kérdésre a választ leírtam én is meg jó pár előttem szóló ember, persze gondolom te jobban értesz a harcászathoz mint én.
2015. máj. 21. 09:43
 28/30 A kérdező kommentje:
Esküszöm, titeket gumiszobába kéne zárni az alapján, ahogy viselkedtek.
2015. máj. 21. 11:32
 29/30 anonim ***** válasza:

"Ezen mi volt a helyes és ki a hülye gyökér ? De nagy a pofa a monitor mögül. Te rohadtul belekötöttél a kérdezőbe, egyébként a kérdésre a választ leírtam én is meg jó pár előttem szóló ember, persze gondolom te jobban értesz a harcászathoz mint én."

Ezek szerint igen, jobban értek. Magyar honvéd :D

2015. máj. 21. 17:23
 30/30 anonim ***** válasza:
Kérdező: "mivel fogjuk megvédeni magunkat?" ebben nincs szükségünk ilyen vízi eszközökre, hiszen vízi úton nem lehetséges megtámadni minket. az anyahajó (legyen akkor repülőgéphordozó) pedig nem is lenne hasznunk mondjuk egy dunai ütközetben, hiszen sok helyen el sem fér a Dunában egy akkora monstre. repülőkkel, személyi állománnyal és azzal a kevés harckocsinkkal védekeznénk, valamint légvédelmi eszközökkel. ne aggódj, a közhiedelemmel ellentétben önvédelemre igen hatékonyan be tudnánk rendezkedni.
2015. jún. 27. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!