Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Lezuhant egy magyar Gripen!...

Lezuhant egy magyar Gripen! Típushiba lehet az oka? Szükségünk lenne új vadászgépekre?

Figyelt kérdés

Pont az RTL klub-on nem régen volt egy riport hogy "Aggasztó tények a Gripenről". A pilóták állítják nem megbízható.

( [link] )

2015. máj. 19. 15:47
1 2
 11/15 LazyJones ***** válasza:
70%

Tudom, de az első hír még úgy szólt, hogy lezuhant, és a kérdés is erre az esetre vonatkozott:)

"...Az MTI először arról számolt be, hogy a gép lezuhant,..."

2015. máj. 19. 16:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

# 11/11 Időpont ma 16:44

A kérdés 15 perccel azután lett feltéve, hogy az index cikk megjelent/frissült. Innentől kezdve szerintem - pláne ha rá van hivatkozva - ne beszéljünk lezuhanásról.

2015. máj. 19. 16:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért a túlfutott és a lezuhant nem ugyanaz...
2015. máj. 19. 20:37
 14/15 LazyJones ***** válasza:
0%
Fel lett téve egy kérdés azzal kapcsolatban, hogy lezuhant egy gép. Erre jött egy kérdés, hogy miről is van szó, erre ment a link, aminek az eredetijében az állt, hogy lezuhant. Igen, azóta frissítették, igen, azóta kiderült, hogy túlfutott a leszállópályán. Valóban, a linkben már nem az szerepelt, hogy lezuhant - ettől függetlenül a kérdéses esetről szólt, nem tudom, miért kell ettől egyből vérszemet kapni. Kövezzetek meg érte.
2015. máj. 19. 20:55
 15/15 A kérdező kommentje:

2015.06.10.

"Balesetet szenvedett egy újabb magyar Gripen"

[link]

2015. jún. 10. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!