Ha teljesen megszüntetnék a Honvédséget és akkor sem jutna pénz más területekre változatlanul, akkor belátnák egyes hőbörgők, hogy nem a Honvédség létében keresendő a hiba, hanem másban?
Figyelt kérdés
2015. máj. 19. 14:18
11/16 anonim válasza:
Az MSZP messze nem reprezentatív erő a társadalom motivációi szempontjából.
Én még az oktatásra és a közösségi közlekedésre is költenék.
Még nem nagyon láttam olyat, hogy valaki "inkább a stadion, mint a honvédség"-et állította volna.
12/16 anonim válasza:
Nem a stadionok viszik a pénz és nem is az MH, egyszerűen azok a politikusok akik névtelenül veszik a nyaralókat malibun, az hogy a magyar hollywoodi producer sztár andy vajna kaszinóiban lévő játékgépeket nem kapcsolják össze a NAV számítógépeivel.
13/16 A kérdező kommentje:
Már korábban, többször is próbáltam magyarázni a "Minek Honvédség" nóta fújóinak ezen az oldalon meg máshol is, hogy a Honvédségre csak 250 milliárd megy el, más helyeken meg ténylegesen 1000 milliárdokat sikkasztanak el (pl. a Manyup 3000 milliárdját államosították válságkezelés címén és azóta nem láttunk belőle semmit, nem enyhült a válság), és akkor is nyomja az állatja hogy "márpedig a Honvédség..."
2015. máj. 20. 00:09
14/16 anonim válasza:
Igen, mondjuk az szemünk közé még sosem mondta senki :)
15/16 A kérdező kommentje:
Na, megszületett az első olyan hozzászólás is egy másik topic-ban, hogy a stadionépítésnek több értelme van, mint 6-7 Gripen (vagy Hornet) beszerzésének.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__691..
2015. jún. 4. 23:48
16/16 A kérdező kommentje:
Most csinálják az Új Puskás stadiont 100 milliárdért. Az 6 Gripen / Hornet ára bakker.
2015. jún. 4. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!