Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek lesz a közeljövőbe...

Szerintetek lesz a közeljövőben III. világháború?

Figyelt kérdés
Elég aggasztónak találom ami a világon zajlik.Ezért úgy döntöttem beszerzek pár dolgot ami jól jöhet olyas mikre gondoltam mint amit az ember elvisz magával egy több napos hegyi túrára pl: gyógyszer,kötél,tűzgyújtó eszközök stb.Szeretnék venni gázmaszkot is főként ezért íróm ezt mert tanácstalan vagyok ,hogy mit vegyek.Két fajta maszkot nézegetem az egyik egy izraeli a másik M10M típusú cseh maszk.A keretem kb 6e Ft.Szerintetek melyik Jób.Szerintem az Izraeli jobb mert annak a szűrő csatlakozója jóban elterjed.Valami hasonlót szeretnék inkába.Tudnátok adni tippeket eben a keretbe és normális maszkot nem a Magyar fajta szövetet.(Trollok hagyjanak)

2015. febr. 6. 13:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

6000 Ft ből hol veszel gázmaszkot ???????! Meséld el nekem ?

Nézd meg mennyibe kerül egy igazi GÁZMASZK ........

2015. febr. 6. 17:51
 12/18 anonim ***** válasza:

Ma vettem egy ALICE kulacsot 4000ért,mert a régit szétrágta a kutya.

Mit akarsz 6000ezerrel?Ha prepperkedni vagy militarizni akarsz vegyél akármit,majd meglátod mire lesz elég.Végülis beljebb leszel mint az átlagpolgár akinek semmije sincs az igaz.

Az atomozást felejtsd el.Senki nem fogja bevetni.

Max az amerikaiak fognak egy kissebbet elpukkantani valamilyen városban,mert toronyházat meg malájgépet már robbantottak,úgyhogy ez a következő.

2015. febr. 6. 18:22
 13/18 anonim ***** válasza:

Ezek helyett inkább vegyél értelmes dolgokat.

Senkinek sem érdeke egy világméretű konfliktus. Atomról beszélünk, ha valaki kilőné a rakétákat, akkor menne egyből a válasz is és ezt mindenki tudja.

Ha jobban belegondolsz, akkor ez a lényege az egész fegyverkezésnek. Senki sem akar háborúzni, csak elrettentésre szolgál.

pl: verekedni akar két kisgyerek, majd megszólal az egyik:

-az én apukám boxoló és ha megütsz, akkor megver téged!

Erre megszólal a másik:

-az én apukám pedig ninja és ha apukád bármit csinál velem, akkor megveri őt és téged is!

-oké, akkor szerintem ne bántsuk egymást, mert mindketten rosszul járnánk.

2015. febr. 6. 19:50
 14/18 Come back ***** válasza:
Fölösleges a gáz maszk. Az atom sugárzástól úgy sem véd meg.
2015. febr. 7. 16:58
 15/18 anonim ***** válasza:

Egyfolytában világháború van!

Senki nem fér el a másiktól, agyukra ment a függetlenségi mánia, aztán haldokolnak, meg sikítoznak.

Lassan a zebránál nem a forgalmat kell lesni, hanem a repkedő 762-eseket.

Nem is értem, hogy a diktatúrák miért olan stabilak?

2015. febr. 24. 18:36
 16/18 anonim ***** válasza:

Már az atomháború lehetőségét mérlegelik az orosz médiában

[link]

2015. febr. 24. 23:58
 17/18 Come back ***** válasza:

Nem csak az oroszok:

[link]

2015. febr. 25. 19:56
 18/18 Sanyi2025 ***** válasza:
2025 van, még nem volt világháború
febr. 6. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!