Noi333 kérdése:
Szerintetek mennyi az esélye hogy a közeljövőben kitörjön a 3. Világháború? Az Oroszok miatt.
Figyelt kérdés
2014. márc. 15. 21:15
3/12 anonim válasza:
az oroszok miatt 3%. az ívóvíz miatt 97%...
4/12 A kérdező kommentje:
értem :) őszintén szólva nem szeretnék megélni világháborút főleg ne a kislányom :( mindig az ártatlanok halnak meg nem a nagykutyák.
2014. márc. 15. 21:30
5/12 anonim válasza:
Olyan vicces, hogy itt mindenki, minden potenciális konfliktusban/háborús helyzetben kapásból a világháborút látja...
6/12 anonim válasza:
100%, de nem az oroszok miatt.
7/12 A kérdező kommentje:
abszolút nem látok világháborút de sokakban felvetődik ez a kérdés és kíváncsi vagyok mások véleményére. szerintem semmi rossz nincs abban ha meghallgatjuk mindenki véleményét.
2014. márc. 15. 21:41
8/12 anonim válasza:
Az oroszok miatt nem fog.
Annyira nem hülyék a nagyhatalmak, hogy Ukrajnáért meg Krímért világháborút indítsanak.
9/12 anonim válasza:
Az oroszok miatt szerintem sem.
De mondjuk úgy 2030 előtt szerintem várható valami amit majd a jövőben 3.világháborúnak neveznek.
Az ivóvizet is mondják ok ként,meg az erőforrásokat(kőolaj,földgáz,régen a szén),de az ivóvíz egyenlőre leginkább csak afrikai meg közel keleti problémának tűnik.Nálunk nem tom elképzelni az életet víz nélkül szinte soha.
Az oroszok miatt esetleg akkor,ha kína is beszáll,de arra még várni kell.Kérdés ,hogy meddig.
10/12 anonim válasza:
3-dik világháború chh itt a mai világba már csak annyi lenne egy háború hogy vesznek 5 atombombát és kipusztítanak több országot vele de szerintem sem lesz 3-dik világháború legalábbis nem szeretném mert biztos megint arra az oldalra állnánk ami veszít meg mert lehet hogy főbelőnének és ottmaradnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!