Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Vannak itt olyanok akiknek a...

Vannak itt olyanok akiknek a felmenői harcoltak az alábbi egységek valamelyikében a fasizmus ellen?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Nagyapám az Az 1. hadosztályban szolgált és bár tudom hogy manapság az a divat(legalábbis ezen az oldalon)hogy a felmenők a nyilasok között vagy a lovastengerészhóhér alakulatainál voltak megtalálhatóak(szándékosan nem írom a szolgálat szót...)-de hátha mégsem...!

2015. jan. 20. 09:19
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

persze jól hangzik, hogy 100 milla, de arányaikban kéne mérni a dolgokat, egy milliárdos népességű országban pl az 50 millió kisebbség

Albert Camussal pedig nem értek egyet, nem szabad elítélni egy eszmét csak azért mert csúnya dolgokat műveltek a nevében

a hazafiasság azóta szedi az áldozatokat, mióta vannak országok és országhatárok, ezek szerint aki nemzeties lelkületű az nem lehet becsületes ember, legalább is te most ezt állítod

2015. júl. 29. 21:36
 32/36 anonim ***** válasza:

Mit számít 50 millió ember élete?

Néha hallhatnád amiket mondasz.

A te logikád, hogy: "Ne ítéljünk el egy eszmét" ott bukik meg, hogy ti habzó szájjal lenácifasiztáztok mindenkit aki kicsit is kritizál titeket, ergo ti is elítéltek egy komplett eszmét (a fasizmust és nemzetszocializmust), ráadásul ti csak annyit tudtok amennyit a bolsevita hazudozók kitalálnak. Tehát akkor ti miért ítéltek el komplett eszméket? (anélkül, hogy kicsit is utánaolvasnátok, hogy mit is jelentenek ténylegesen).

"a hazafiasság azóta szedi az áldozatokat, mióta vannak országok és országhatárok, ezek szerint aki nemzeties lelkületű az nem lehet becsületes ember, legalább is te most ezt állítod"

A hazafiasság azért szedett áldozatokat, mert ha nem lázadtunk volna ez az eszme ellen akkor kb. 100-szor több áldozat lett volna.

Nem állítottam olyat, hogy a nemzeties lelkületűek nem lehetnek becsületesek, ezt csak te találtad ki.

[link]

2015. júl. 29. 22:41
 33/36 anonim ***** válasza:

nem találtam én ki semmit, egyszerű indirekt cáfolást alkalmaztam

[link]

"Mit számít 50 millió ember élete?"

ilyet hol írtam?

"A te logikád, hogy: "Ne ítéljünk el egy eszmét" ott bukik meg, hogy ti habzó szájjal lenácifasiztáztok..."

álljon meg a menet :D kit nácifasiztáztam le? ja senkit, csak könnyebb összemosni az egész baloldalt, mint gondolkodni, ugye?

"A hazafiasság azért szedett áldozatokat, mert ha nem lázadtunk volna ez az eszme ellen akkor kb. 100-szor több áldozat lett volna. "

mármint mi ellen?

2015. júl. 29. 22:56
 34/36 anonim ***** válasza:

"ilyet hol írtam?"

"itt nem a számokról van szó"

"álljon meg a menet :D kit nácifasiztáztam le? ja senkit, csak könnyebb összemosni az egész baloldalt, mint gondolkodni, ugye?"

Te senkit viszont a kommunisták akiknek most ügyvédkedsz azok kivétel nélkül lemocskosnáciznak mindenkit, aki nem ért egyet a társadalomromboló tevékenységeikkel egyet. És most a kommunistákról van szó.

"mármint mi ellen?"

Az elnyomó magyargyűlölő kommunizmus ellen.

Nem is értem, hogy épeszű becsületes ember hogy is lépes védeni egy olyan eszmét mely lázongó felkelésnek állítja be 56-ot (hacsak nem fizetett provokátor).

"Forradalomnak nevezni október 23-át megengedhetetlen, sem elvileg, sem politikailag nem helytálló ... legfeljebb felkelésnek lehet nevezni. Ha nemzeti forradalomnak fogadjuk el, akkor mi az ellenforradalom?" (Kádár)

És a #19-es hozzászólásomat is nézd meg!

És ahogy én észrevettem te még mindig nem ítéled el, hogy a kommunizmusban a téeszesek házról-házra járkáltak verték a gazdákat, hogy adják oda az 51. marhát is, mert ha nem akkor betörik a koponyáját.

A mai kommunisták közül is sokan köpködik az épkezű munkás magyar embereket. Ennyit a kommunista emberségről és becsületről, nem épül másra az egész mint, hogy ellopják a kétkezű munkástól azt amiért megdolgozott.

Még az se lenne vészesen baj, hogy sátánistának tartod magad, ugyanis a sátánisták valamennyire még nem erőszakosak:

[link]

De ez a fajta sátánizmus(kommunizmus) odáig fajult, hogy halálra kínozta a papokat, patkányokkal rágatta ki a becsületes békehírdető szerzeteseknek a belét.

Sőt a Sátán annyira utálta Istent, hogy az eszméjében ceruzával át kellett húzni Isten nevét az iskolákban.

Ájánlom ezt a kérdést is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__7..

Vagy ha olyan klassz a kommunizmus mint ahogy mondod akkor nyugodtan kimehetsz Észak-Koreába

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. júl. 30. 09:37
 35/36 anonim ***** válasza:

"itt nem a számokról van szó"

ha arányaiban nézünk valamit akkor nem a számokról van, mi kivetnivalót találsz ebben?

"Te senkit viszont a kommunisták akiknek most ügyvédkedsz azok kivétel nélkül lemocskosnáciznak mindenkit, aki nem ért egyet a társadalomromboló tevékenységeikkel egyet. És most a kommunistákról van szó. "

társadalomromboló a francokat! ha meg kiirtották volna a nem-kommunistákat akkor olyan egy-millióan maradtunk volna

"Az elnyomó magyargyűlölő kommunizmus ellen. "

magyargyűlölő... hahaha ez vicces... pont, hogy a kommunizmusban nem volt részrehajlás, a kommunisták nem találta ki, hogy az oroszok vagy a grúzok árják és felsőbbrendűek, mint a magyarok vagy a románok vagy akárki.

"Nem is értem, hogy épeszű becsületes ember hogy is lépes védeni egy olyan eszmét mely lázongó felkelésnek állítja be 56-ot (hacsak nem fizetett provokátor). "

miért lenne ez baj? még Putyin szerint is ellenforradalom volt

"És ahogy én észrevettem te még mindig nem ítéled el, hogy a kommunizmusban a téeszesek házról-házra járkáltak [...]"

persze igen történtek erőszakos dolgok mert kemény kézzel össze kellett tartani a rendszert, de nem voltak olyan általánosak, mint amilyennek beállítod

2015. júl. 30. 11:44
 36/36 anonim ***** válasza:

Ha arányaiban nézzük akkor akkor még eddig nem volt olyan eszme mely ennyi ember haláláért volna felelős.

Nem értem miért hiheti bárki is, hogy nem magyargyűlölő a kommunizmus. Horthy Miklós után nem volt senki aki vissza akarta volna csatolni a Trianonnál elvett területeket. Maga Brezsnyev ajánlotta fel, hogy visszaadhatja Kárpátalját, de Kádár visszautasította, a kommunizmus alatt tabu volt Trianon. Mi ez ha nem magyargyűlölet?

[link]

[link]

[link]

És ha becsukott szemmel akarsz járkálni és elhiszed amit valami ÁVH-ban szolgált nagytatád hazudozik akkor te tudod, de ha kicsit is szétnézel nem csak az ATV-s nyugdíjas picsogók körében akkor meg fogsz lepődni.

Miféle felsőbbrendűség? Hitler Mein Kampf-jában egy betű sincs semmilyen felsőbbrendűségről, ő csak sorrendbe rakta, hogy az ő véleménye szerint melyik nép milyen fejlett. Mivel német volt ezért érthető, hogy a németeket rakta elsőnek, vagy az is érthető, hogy az ötezer éve semmilyen fejlődést sem elérő afrikai törzseket rakta a fejlődési lista végére.

Viszont ti kommunisták folyton a nem kommunisták ellen hergelitek a népeket. Folyton olyanokat hangoztattok, hogy: "Vagyunk mi, a jó hős kommunisták. Meg vannak azok, a gonosz imperialisták meg nyilasok."

Lenéztek (jobbik esetben, de rosszabikban meggyilkoltok) mindenkit aki nem kommunista.

Putyin szerint sem volt ellenforradalom, ezt csak a hazudozó liberálisok találták ki, ugyanis nem volt nekik elég a cirkusz meg handa-bandázás és mesztelen nő kiabálása.

[link]

[link]

Semmilyen ellenforradalmi emlékművet nem koszorúzott.

Sőt! Putyin még keresztény érdekeket képvisel is:

[link]

[link]

Mivel ti sátánisták vagytok, így sajnos búcsút inthettek a keresztény Putyintól.

És szerinted milyen rendszer az amelyiket erőszakos kínzásokkal lehet csak összetartani?

Annak idején Kádár és Brezsnyev vitatkoztak, hogy melyik az erősebb, a bika vagy a tank. Kádár azt mondja, hogy a bika, Brezsnyev azt, hogy a tank. Nem tudják eldönteni, ezért egy próbában egyeznek meg. Szembeállítanak egy magyar bikát és egy orosz tankot, de mielőtt megkezdődne a viadal, Kádár odamegy a bikához és súg neki valamit. Összeugrasztják a bikát és a tankot, és a bika pillanatok alatt összetiporja a tankot. Brezsnyev azt mondja:

- Hát ez szinte hihetetlen, ha nem látom, senkinek sem hittem volna el. De azért áruld már el, hogy mit súgtál küzdelem előtt a bikának.

- Csak annyit mondtam neki, hogy ezek vitték el 45-ben a teheneket.

2015. júl. 30. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!