Vannak itt olyanok akiknek a felmenői harcoltak az alábbi egységek valamelyikében a fasizmus ellen?
Nagyapám az Az 1. hadosztályban szolgált és bár tudom hogy manapság az a divat(legalábbis ezen az oldalon)hogy a felmenők a nyilasok között vagy a lovastengerészhóhér alakulatainál voltak megtalálhatóak(szándékosan nem írom a szolgálat szót...)-de hátha mégsem...!
Hmmm... de ha mindenki mindig szabadságharcolt, akkor ki volt az aktuális elnyomó? :)
Szerintem; tüntessünk ki mindenkit! :)
A kérdésre adott válaszok(bár nem reprezentatívak hiszen a társadalom egy szűk jól behatárolt köre fordul meg itt)jól mutatják hogy külföldön miért húzzák el a szájukat ha megtudják hogy a közelükben magyar tartózkodik.
Erről Hofi Géza is értekezett amikor hazajött egy ausztrál vendégszereplésről mondván kint az ausziknak az ősei őrök voltak(ausztáliát annakidején fegyencekkel telepítették be)míg itthon mindenkinek rab...-persze a rendszerváltás után!
Ilyen a magyar...kétszínű és hazug.
A hetvenes években a tanácsi panellakásokba úgy költöztek be sokan hogy ha tudták igazolni hogy a felmenőik között volt partizán soron kívül megtehették!
Borítékolom hogy a mai"hős"Horthy-katonák pár évtizede partizánok voltak...
Természetesen vannak kivételek.
Maradsz aki voltál és leszel aki vagy.
Rám is igaz.
Kommunista voltam vagyok és leszek és én is elhúzom a számat ugyanúgy mint a külföldiek amikor SZÉLKAKASOKKAL találkozom!
"Egy elmeorvosi vizsgálat nem ártana neked."
Ezen magasröptű megállapításra mi alapján jutottál? Talán ha megpróbálod a gondolataidat összeszedni és megfogalmazni akkor esetleg tudok rájuk reagálni mert így...
Többször megfigyeltem már hogy amikor valaki határozottan és egyenesen nyilvánít valamiről véleményt akkor MINDIG VAN olyan aki az elmeorvossal jön...
Jogában áll persze. Csak olyan szánalmasan nevetséges szegény...
Véleménye az nincs amivel vitatkozni lehetne csak a megfellebezhetetlen kinyilatkoztatás hogy szükség lenne az elmeorvosra...
Ez kevés kispajtás-ez nagyon kevés!
"Szegény"13-as valószínűleg magára ismert a jellemrajzom(hogy milyenek a magyarok...) alapján és erre fel jön az elmeorvossal...
Mostmár legalább tudom hogy-a jellemrajzon túl(hogy kétszínű és hazug)még buta is...
Kedves kérdező szóval te is hazudsz. Ha már a magyarok ilyen hazugok és kétszínűek.
Ne általánosíts nem mindenki olyan, de aki olyan az sem mind magyar.
Kommunista voltál-vagy-leszel.
Rendben! Csakhogy ez senkit nemérdekel barátocskám!
Igazolást szeretnél hogy mások is hazaárulók? Hát nem kapsz!
A rendszerváltás előtt is rab volt mindenki. Mégis mit gondolsz miért vitték el az embereket csak úgy a fekete autók?
Legyél kommunista! Senki nem tiltja meg! De akkor húzz el a jó büdös francba innen ha csak ócsárolni tudod a saját nemzeted szülötteit!
A külföldiek pedig nem húzzák a szájukat!
Több országban jártam már és kedvesek voltak velem annak ellenére hogy magyar vagyok!
Egyetlen kivétel Szlovákia volt.
Szerintem azt hogy miért utálnak az emberek külföldön nem abban kell keresni hogy magyar vagy, hanem hogy egyszerüen egy szarember.
És most én kérdezek sátánista gyilkos eszmét követő barátocskám!
Van valaki akinek az elédjének a koponyája megtalálható a képen?
Igen drága barátocskám ezt is mind a pszichopata vadállat gyilkos sátánista vezéreid művelték.
A h_lye propaganda mesekönyvek, ahol a csecsemőket falhoz loccsantó és nőket megerőszakolók a hősök helyett én inkább javaslom a hivatalos statisztikákat.
Látod!
Több mint 100 millió ember vére szárad a vezéreid kezén.
Menj el a Terror Házába!
Ott meglátod, hogy mennyire átvert a nagyapád és hogy milyen hazugságokkal etettek eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!