Nagyapám az Az 1. hadosztályban szolgált és bár tudom hogy manapság az a divat(legalábbis ezen az oldalon)hogy a felmenők a nyilasok között vagy a lovastengerészhóhér alakulatainál voltak megtalálhatóak(szándékosan nem írom a szolgálat szót...)-de hátha mégsem...!
Látom, hogy még mindig túl gyáva vagy ahhoz, hogy névvel írj ide.
Bár egy komcsitól ez nem akkora újdonság. :))
2015. jan. 20. 09:24
2/36 anonim válasza:
Szerencsére nem, az én felmenőim között csak magyar honvédek vannak, nem pedig talpnyaló árulók.
2015. jan. 20. 09:25
3/36 anonim válasza:
Látom itt vagy megint. Na mi van? Most miért nem azzal dicsekszel, hogy nőket erőszakolt a nagyapád?
2015. jan. 20. 09:29
4/36 Kulcsos7 válasza:
2 es Teljesen igazad van! Osztom a véleményed!!!
2015. jan. 20. 09:31
5/36 Kulcsos7 válasza:
és a 3.nak is!!!!
2015. jan. 20. 09:32
6/36 anonim válasza:
Az én felmenőim között magyar illetve német katonák voltak csak.
A családból senki sem volt nyilas vagy SS tag.
2015. jan. 20. 09:49
7/36 anonim válasza:
Bár egyik (se nyilas se a kérdésben felsoroltakról se tudok) Csak arról, hogy magyar katonák voltak. Mi a szösz hatással lenne ez egy ember megítélésére, hogy a felmenői mit csináltak? Ettől valaki több lesz?
2015. jan. 20. 10:07
8/36 anonim válasza:
Hogy legyen egyenjogúság én meg azt kérdezem ,vannak-e itt olyanok,akinek a felmenői harcoltak a kommunisták ellen ?
2015. jan. 20. 13:32
9/36 anonim válasza:
Nagyapám harcolt a 2. vh-ban és túlélte Debrecent. Aztán 56-ban harcolt a kommunisták ellen is. Sajnos az utcai harcokban meghalt.
Habár ma már nem ugyanaz a honvédség mint akkoriban volt, azért én mégis katona lettem, és reménykedek hogy egyszer visszanyeri régi fényét.
2015. jan. 20. 18:10
10/36 anonim válasza:
Az én nagyapám testvére harcolt valamekyikben, de nem tudom pontosan melyikben. Érdekes, helyzet alakult ki, mert az én nagyapám pedig a hunyadi ss hadosztályba vlsorozták be. A másik testvére pedig a Magyar Király Hadseregbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!