Ha visszaállna a sorkatonaság Mo. -n egy politikai döntés folytán, akkor hány éves korig küldenék el az embereket katonának? Mindenki menne, aki még nem volt?
"A sok hőbörgő,aki a hazáért harcolok stb.maszlagot szajkózza,az első puskalövésre bebújna az egérlyukba. "
Fiatalkoromban én is ilyen voltam, és megjártam Afganisztánt. (bár Koszovóba akartam menni,de ez jobb)
Ezt mivel magyarázod?
Nem mégha vissza is állitanák ami nem fog megtörténi akkorse lehetne visszamenőleg besorozni valakit.
Pláne hogy mondjuk egy 35 éves már volt katona hisz csak 2005 óta szünteték be.
Hát én természetesen bevonúnék azonnaa sorkatonának, ha harc lenne, nem nézném tétlenül a betolakodókat!!! Én IGAZI MAGYAR vagyok, nem úgy, mint az eddigilyek!!!Azonna odamennék, és baseball ütővel szétverném a többi katona felyít!!!
Mivel védenénk meg a hazát a támadók ellen??? Itt a baseball ütőnek van a legnagyobb tűzereje.
Na jó, bemennénk a Hadtörténeti Múzeumba, és az elavult fegyverekkel megvédenénk a hazát!!!
Talán ránkrohadt valahol pár Panzer IV-es, az egy Abramsot biztos szétlő!!!
A légvédelmünk az nagyon erős, van 50 repülőnk és egy elavult légvédelmi ágyúnk...
Ha valaki azt hiszi, hogy puskával/pisztollyal fel lehet venni a versenyt bármelyik országgal, az hülye...
Ma már nem ásnak az emberek lövészárkokat, amiket szögesdrótoznak, már rég nem olyan a háború... Az köznép leragadt a második világháborúnál, és valahol 1941-ben tarthatnak!!!
Valószínűleg téged is behívnának, de amíg nincs korszerű fegyverünk, addig nem is érdemes, mert lehet a sorkatonákra azt mondani, hogy hadsereg, de annyi lenne a háború, hogy kimegyünk a frontra és jön egy tank és végünk. A sorkatonák életükben nem láttak éles lőszerrel való gyakorlatozást, hátha egy modern tank megy át a lövészárkuk felett, amit az elmúlt 3 órában ástak...
"Én IGAZI MAGYAR vagyok, nem úgy, mint az eddigilyek!!!Azonna odamennék, és baseball ütővel szétverném a többi katona felyít!!! "
Azt hittem, hogy az igazi magyarok tudnak magyarul.
Előzőnek: szerinted miért írtam így??? Azt hittem le lehet vágni, hogy mire gondolok, de látom neked nem jött össze... Paraszt bácsi szokott így írni, általában azok szoktak ilyen helyesírással írni.
Hogy ne offoljak (mint az előző), valószínűleg igen, de attól függ, hogy van-e valami betegséged, ami gátolja...
utolsó, én is úgy tudtam:)
de ez csak egy magát magyarnak kiadó komcsi..
ma 17:53 a sorkatonaság visszaállítása nem egyenlő azzal hogy háború van.
Ha kitörne a háború és a barátaid rokkantan, holtan jönnének haza valószínű neked se lenne ekkora szád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!