Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ti, hogy készültetek fel a...

Ti, hogy készültetek fel a honvédségi fizikai alkalmasságira?

Figyelt kérdés

Minden nap mind a 3 mozgás gyakorlatot csináltátok (3200m futás, fekvő, felülés) vagy úgy hogy egyik nap ezt másik nap azt?

Meg még annyi, hogy mindig mértétek, hogy 2percen belül menyi ment vagy mondjuk hetenként egyszer?

2014. dec. 6. 19:41
1 2
 11/14 BlackHand ***** válasza:

A legmagasabb koma már 8 éve baszakszik a felülésemmel, pedig aztán bármi mással lehetne, de azzal aztán tényleg nem... :-)

Az alez asszony viszont tényleg korrekt volt velem mindig, ha 56 szabályos fekvőtámaszt csináltam, az tényleg 56 volt. A szakállas csávónál viszont a 72 felülés csak 61, és nem mondja, hogy miért nem jó, egyszerűen csak ganaj.

2014. dec. 7. 15:18
 12/14 anonim ***** válasza:
nemtom én legutóbb kimaxoltam Napóleonnál a fekvőt meg a felülést is, de mondjuk szerintem szabályosan is csináltam, a végén meg már a szabálytalanabbakat is bele számolta, meg régebben is nekem mindig jól számolta. Lehet szimpátiára megy ez is.
2014. dec. 7. 16:52
 13/14 anonim ***** válasza:

nem gondoltam, hogy érdemes lesz feldobnom a Napóleon urat, csak pár kérdés:

1. szerintetek milyen magas? ne essünk túlzásokba, szerintem 192-3 körül van

2. szerintem a Napóleon nem tudná megcsinálni a maxot a fekvőből :D

2014. dec. 8. 19:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Amúgy az nagy gáz, ha nekem eddig a Napóleonon kívül egy doktornéni (30 körüli) számolgatta az ismétléseket, és nem vágom, hogy ki az a "szakállas"?? :D
2014. dec. 8. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!