Megy valaki 7. -én alkalmasságira?
hát én 12-13 perc között 3200at, 60 fekvő a 2 perc alatt és 70 felülés 2 perc alatt. bőven megfelel szerintem.
Én még nem is kaptam levelet sajnos.
ma 16:33
Hány kiló vagy, 45? :D
tudnék többet is, valószinüleg élesbe az adrenalintól fűtve fogok is.. de most jelenleg itt tartok és ez bőven benne van a 260 pontba...
Mellesleg meg aki bekerül attól sem azt kérdezgetik szerintem hogy "te hány pontot értél el alkalmasságin" és ez alapján itélnének meg...
Altisztire megyek én is.
Adrenalintól persze többet fog mindenki teljesíteni. Én most 40 fekvőt, 72 felülést csináltam a futás meg 15:32 volt, ez így 272 pont. Adrenalintól remélem jobban sikerül majd. Tegnap megkergetett egy kóbor kutya, ami a kölykeit védte, pedig nem mentem közel, meg csak néztem őket, ahogy játszanak, aztán ahogy meglátott felém rohant.Hát ott hirtelen befostam,s elkezdtem futni előle, vagy harminc métert futottam 8 lépésből. Aztán felismertem a helyzet lehetetlenségét, hogy úgyis utól ér, visszafordultam és nagy félelmebn egy vesszőt kaptam fel, mondom majd adok neki. Aztán szerencsére visszafordult, beszaladt a vackába a kolykei után, nekem meg kezem-lábam remegett. Na, mindegy. Ez csak egy példa, hogy mire képes az adrenalin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!