Szerintetek mennyi időnk van hátra, hogy elinduljon egy harmadik világháború, az Ukrán helyzet miatt?
" Hát ha engem bárhová bárki elvisz, az első éjszaka átkopogok az ellenséghez, hogy bocs, de nekem semmi bajom velük, és ha nem bánják, inkább kimaradnék a cirkuszból. :)"
No igen, valami ilyesmi lenne az én hozzáállásom is. ;-)
Az emberek többsége nem akarja egymást ölni szerintem.
Még palesztin - izraeli sport esemény is volt nem rég nálunk, pedig állítólag ők nagyon utálják egymást. Pedig ez hülyeség: van egy szűk réteg aki igen, a többség ott is inkább békében élne.
Elmondom, mit látok rajtad. Kicsit lúzer vagy, kicsit zakkant vagy, és a lelked mélyén abban reménykedsz, hogy ha történik valami, az majd felráz, és te is lehetsz valaki, ha a normális világban nem ment.
Tévedésben vagy. Bele fogsz dögleni. És nem biztos, hogy gyorsan, vagy könnyen.
Kapd össze magad inkább, és örülj a békének, marhaságokon fantáziálgatás helyett.
Amúgy a behivo megtagadása nem jár kivégzéssel. Ukrajna nálunk elmaradottabb talán demokrácia téren és még ott is csak börtön járt annak aki nem vonult be. Aki pedig át se vette a behivo levelet, mert nem találták meg annak még börtön se.
Úgyhogy abba lehet hagyni a kivégzéssel riogatást!!!
Aki nem akar háborúzni az legfeljebb ül egy picit a sitten oszt kész. Amúgy is furcsa lenne emiatt bárkit kivégezni, mivel még a sorozat gyilkosokat se végzik ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!