Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek mennyi időnk van...

Szerintetek mennyi időnk van hátra, hogy elinduljon egy harmadik világháború, az Ukrán helyzet miatt?

Figyelt kérdés
Szerintem már csak hetek....
2014. szept. 4. 12:32
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
bár ilyen egyszerű lenne. de sajnos nem az. elbújással annyi a baj hogy az élelmezésedet nagyon nehéz megoldani...
2014. szept. 7. 15:46
 32/40 anonim ***** válasza:

" Hát ha engem bárhová bárki elvisz, az első éjszaka átkopogok az ellenséghez, hogy bocs, de nekem semmi bajom velük, és ha nem bánják, inkább kimaradnék a cirkuszból. :)"

No igen, valami ilyesmi lenne az én hozzáállásom is. ;-)

Az emberek többsége nem akarja egymást ölni szerintem.

Még palesztin - izraeli sport esemény is volt nem rég nálunk, pedig állítólag ők nagyon utálják egymást. Pedig ez hülyeség: van egy szűk réteg aki igen, a többség ott is inkább békében élne.

2014. szept. 7. 20:29
 33/40 A kérdező kommentje:
A baj emberek az,hogy általában nehezen lehet békésen megoldani ezeket a helyzeteket.... bízom a szebb jövőben,de sajnos nem úgy néz ki,mintha a hatalmak is ezen törnék a fejüket (komolyan)..... :(
2014. szept. 22. 22:17
 34/40 anonim ***** válasza:
Aztán te azt honnan tudod, édes öcsém? :D
2014. szept. 22. 22:22
 35/40 A kérdező kommentje:
én pesszimista vagyok.... vagy inkább realista... nem tudom,de ha végignézed a történelmet.... válság után rombolás,és utána újjáépítés,területek geopolitikai újra felosztása.... kb ezek miatt gondolnám... illetve egyre több ország kezdi támogatni az ügyet valamilyen szinten.... :(
2014. szept. 22. 22:27
 36/40 anonim ***** válasza:

Elmondom, mit látok rajtad. Kicsit lúzer vagy, kicsit zakkant vagy, és a lelked mélyén abban reménykedsz, hogy ha történik valami, az majd felráz, és te is lehetsz valaki, ha a normális világban nem ment.

Tévedésben vagy. Bele fogsz dögleni. És nem biztos, hogy gyorsan, vagy könnyen.

Kapd össze magad inkább, és örülj a békének, marhaságokon fantáziálgatás helyett.

2014. szept. 22. 22:30
 37/40 A kérdező kommentje:
hidd el hogy én a békének örülnék a legjobban,és örülök is ha van.... de ha nézed a híreket,egyre inkább nincs béke a világban... nem olyan nagy egy a föld hogy ne terjedjen a hülyeség.... remélem az optimistáknak lesz igazuk,és néhány év (tized) múlva ha ez még visszanézhető lesz,jót fognak mosolyogni rajta.... de én úgy vagyok. az őseim megjárták az elsőt,a másodikat is... tudom,hogy nagy mákjuk volt hogy élve megúszták. magamat nem féltem,de azokat sajnálom akik még nem éltek semmit szinte.... akik most vannak a legszebb korukban.
2014. szept. 22. 22:34
 38/40 anonim ***** válasza:
Olyan vagy, mint egy túlméretezett síróbaba. Mielőbbi szakemberhez fordulást javaslok.
2014. szept. 22. 22:39
 39/40 A kérdező kommentje:
szerinted minek a sok hadgykorlat európa szerte olyan hirtelen? eddig is voltak,de nem ilyen mértékben... ezt csak a hülye nem veszi észre.... mellesleg.... mindig szerettem volna katona lenni.... nem vagyok fostoska... :) ;)
2014. szept. 24. 12:56
 40/40 anonim ***** válasza:

Amúgy a behivo megtagadása nem jár kivégzéssel. Ukrajna nálunk elmaradottabb talán demokrácia téren és még ott is csak börtön járt annak aki nem vonult be. Aki pedig át se vette a behivo levelet, mert nem találták meg annak még börtön se.

Úgyhogy abba lehet hagyni a kivégzéssel riogatást!!!

Aki nem akar háborúzni az legfeljebb ül egy picit a sitten oszt kész. Amúgy is furcsa lenne emiatt bárkit kivégezni, mivel még a sorozat gyilkosokat se végzik ki!

2014. szept. 24. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!