Szerintetek mennyi időnk van hátra, hogy elinduljon egy
harmadik világháború, az Ukrán helyzet miatt?
Én is magánszemély vagyok.
[link]
Melyikből lett világháború?
2014. szept. 4. 12:56
kb 2016 vagy később lásd: [link]
de az is megtörténhet, hogy 2020-ban azt fogják tanítani, hogy a világháború kezdete 2014 szeptember 14......
2014. szept. 4. 13:51
Remélem megvárják, hogy megérkezzen a The Walking Dead 5. évad! :D
2014. szept. 4. 14:48
Kérdező: "miért lenne rémhír? a második és az első előtt sem sejtette senki,mi lesz"
De igen ezek várható események voltak. Persze nem az, hogy mi lesz a vége, viszont a háború elkerülhetetlen volt. Az első is, s annak a lezárása miatt a második is.
Most viszont nem úgy indul egy háború, mint akkoriban. Ukrajnáért senki nem akar háborút vállani, ha odáig fajulna a helyzet, mindkét oldal feláldozná. A mostani események sokkal inkább politikai és gazdasági húzások, háborúzni csak az Ukrajnában élők egy része akar (illetve az sem akar, csak nagyon nem értenek egyet).
2014. szept. 4. 15:54
Mi az hogy elinduljon? hová indul?
2014. szept. 4. 17:03
16/40 A kérdező kommentje:
Szóval mindenképpen úgy látjátok,hogy nem túl valószínű,hogy ezzel összeugrasszák a világot. Pedig sajnos a világ népessége lassan követelni fogja hogy legyen drasztikus népesség fogyás,illetve hogy a pusztítás után újraépítés inditsa meg a gazdaság motorját,és újra fejlődjön minden. Illetve egy új terület felosztás,ami fontos geopolitikai húzás lenne,mert kb 20 év múlva mindenki nagyon szomjas lesz. Európa ezen része pedig tele van még vízzel..... Ezt azért ne feledjük. Kell valami indok ezekre.... Ha a pénzvilág megegyezik,akkor mindegy... mert úgy is megcsinálják. Bocsánatot kérek mindenkitől,akit esetleg megrémít a téma,de én személy szerint nem vagyok annyira elbizakodva a békés megoldással kapcsolatban... Legyen igaza azoknak akik a békés megoldást remélik (én is),de legyünk azért realisták is.
"de legyünk azért realisták is."
Ha realista akarsz lenni akkor hogy jön a képbe, hogy Magyarország háborúzik? Az pont nem a realitás.
2014. szept. 5. 00:01
Kérdező, az érvelésed nem realista, inkább paranoiás. És persze az a réteg, ameikbe sorolod magad erre ugyan azt mondja, hogy ne legyünk már vakok, meg ez mióta folyig, s előszeretettel elhisz minden összeesküvéselméletet és háttérhatalomról szóló mesét.
Ezzel csak akkor van baj, ha összemosódik a realitás és a mesék.
2014. szept. 5. 07:37
19/40 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó... sajnos a háttérhatalom nem fikció és mese,nem olyan mint hókuszpók a varázsló...... majd rájössz egy esős hideg hajnalon,egy lövészárokban,mennyire nem csak rinyálás ez a téma.... Olvass szerintem híreket. ha nem hiszed el,akkor valószínűleg vagy nem olvasol híreket. bocsánat ha esetleg megsértettelek. nem állt szándékomban. indokold meg bővebben,mi a garancia arra hogy ebből nem lesz v.h. kíváncsi vagyok a véleményedre,és a végén lehet neked lesz igazad.
Kérdező te a gyík emberekben is hiszel? Chemtrail? Ennyire hiszékeny vagy?
2014. szept. 5. 10:29
Kapcsolódó kérdések: