Ha néhány lelkes magyar követné az oroszok példáját, mi történne?
Figyelt kérdés
Tehát szabadcsapatok alakulnának, akik harcolnának a magyarlakta elszakított területekért. Gondolom a NATO, EU velük nem kekeckedne úgy mint az orosz szakadárokkal. Mit tennének? És a szomszédos országok, hogy reagálnának? Próbálnának békés megoldást találni, vagy rögtön bevetnék a haderejüket a szakadárok, illetőleg egész Magyarország ellen? A magyar kormány mit tenne, ha ilyen helyzet alakulna ki?
A kérdés erősen elméleti! Tudom, hogy erre vajmi kevés esély van, és nem is szeretném, ha ez megtörténne. Csak elgondolkodtam ezen és kíváncsivá tett, hogy vajon milyen hatása lenne ennek. Én azonban nem látom át az ilyen a dolgokat, ezért titeket kérdezlek.
2014. szept. 1. 08:38
11/13 anonim válasza:
A világ öntene magának egy pohár whisky-t,de előtte egy jót röhögne az egészen,majd közölnék,hogy ha ennyire unatkoznuk,akkor inkább nézzünk TV-t :D
12/13 anonim válasza:
Erre a kérdésre kellene egy politikai pártot alapítani...
13/13 anonim válasza:
Magyarországnak sincs függetlensége, nem hogy a magyar lakta területeknek. Magyarországnak is egy atlantista bábkormánya van, és a magyar haderő is gyengébb mint az oroszok által felfegyverzett és igen jól képzett milíciák. Először egy nacionalista kormányra lenne szükség. A Jobbik talán alkalmas lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!