Meddig lesznek kint a magyar katonák Afganisztánban?
Figyelt kérdés
2011 februárjában indulnak, de meddig lesznek kint?2010. jan. 14. 00:41
11/16 anonim válasza:
Én is erre céloztam,jóval előbb. De persze szinte egyből le lettem pontozva! Nem is érdekel! De az előttem válaszolóval teljes mértékben egyetértek! :)
12/16 anonim válasza:
Bátyám is és én is hat hónapot voltunk kint és ha jók az értesüléseim nem is nagyon lehet tovább kint maradni. De bármikor vissza lehet menni.
13/16 anonim válasza:
2011 be én is megyek afganisztánba 6 hónapra
15/16 anonim válasza:
2011-ben szerintem te már nem fogsz kimenni....
szerintem hamarabb ki fogják vonni a csapatokat...
16/16 anonim válasza:
2011-ben amúgy is csak akkor mész ki, ha minden akadályon, kiképzésen és orvosi vizsgálaton átmentél. És amikor aláírtad a szerződést, még akkor sem biztos, hogy kimész, csak ha már az afgán magyar táborban vagy.
A másik véleményem pedig az, hogy szerintem egyszerűen nem éri meg kimenni és vásárra vinni a bőrödet. Ez az én véleményem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!