Magyarországon lehet kapni Israel Army-s sapkát? Ha igen, hol?
Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 22:28
11/13 A kérdező kommentje:
Az informatív válaszokat köszönöm.
Igazából elkezdtem gyűjteni az ilyen katonai fejfedőket. Nemrég örököltem egy magyar honvédségi barettsapkát, meg egy szintén magyar usankát (asszem így hívják, amit télen hordanak). US Army, USAF, RAF sipkákat találtam, meg wehrmacht sapit is, meg oroszt, szóval ilyen népszerűbbeket, de Israel Army-sat nem. Pedig az mindenképp kellene, elvégre a világ egyik legfejlettebb hadseregéről van szó.
De például a kínai hadsereg fejfedőit se igen kapni.
2010. jan. 9. 14:33
12/13 anonim válasza:
Nálunk a városban van egy military bolt, az egyetlen hely, ahol nem csak radikális, de kifejezetten hungarista és náci cuccokat is lehet kapni, meg másolt SS tőröket is, és az a poné hogy a tulaj meg zsidó....de hát az üzlet az üzlet, nem igaz? xd
13/13 anonim válasza:
ha azt akarod h megöljenek a skinek (én) ak nyugottan ölétözzbe zsi..-nak 88
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!