Magyarországon lehet kapni Israel Army-s sapkát? Ha igen, hol?
hit gyülekezeténél
ők hordanak olyat
meg mazsihisz tud benne segíteni
hivd fel őket
Itt van sok military cucc, nézz be, hátha szerencséd lesz :
www.reintex.hu
mert nem hiszem, hogy a szépség-divat témakört gyakran olvasnák olyanok, akik tudnának segíteni katonai ruházat terén, ellenben a hadsereg-hadvezetést talán többen.
Sajnos nem ismerem az ilyen military shopokat. E-bayen megtaláltam, de a szállítás többe kerül, mint maga a sapka.
google-lel nem találtam, lehet, hogy csak úgy mewhet, hogy felvarró+üres sapka.
Jaja, egy magyarnak már csak ez jár a saját hazájában....én kérek elnézést, kedves honfoglaló újmadzsar zsidó patkányok, hogy magyar vagyok.
Üdv, egy baloldali magyartól, aki ugyanúgy unja már a képeteket
Azert vagyok zsido mert ellenzem, hogy valakit fizikalisan megfenyegetjenek azert mert valamilyen sapkat hord? Csak nem?
Egyebkent, csak, hogy tudjad az Izraeli haborus bunok ellen aktivan kampanyolok (ergo az Izrael Army szerintem a nyilas egyenruhaval egyenlo de ezert szabad az orszag), mivel felhaboritonak tartom, hogy a palesztinokkal a zsido allam hogyan banik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!