Újrafogalmaztam azokat a nézeteket, melyek ideálisak lennéne, hogy az országunkat jobbá, igazabbá tegyük! Ezekkel egyetértenétek? (külügy, pénzügy, politika, emberek)
Az EU-kötelességeinek felrúgása, kilépés, szövetséget kötni más nem EU-s országgal!
A magyar mezőgazdaság régi állapotát vissza állitani "Európa éléskamrája"!
A hadsereg, hadvazetés újrareformálása!
Kötelező sorkatonaság az éretségi után!
Az ellenzéki, liberális antimagyar média felszámolása!
Csendőrt minden sarokra avagy a csendőrség újra szervezése!
Magyar zászlót minden ház ablakára avagy a nemzeti! jelképek visszaállitása!
Halálbüntetést, keményebb büntetéseket!
Az állatkinzás radikális megbüntetése!
Magyarbarát kormányt!
A parlamenti tisztviselők jogkörének megszabása, a politikusok számának drasztikus csökkentése ebből adódóan a minimálbér emelése!
A tűzoltók, mentők, katonák, pedagógusok béremelése!
Inegyenes oktatást, magyar eszmékkel!
Cigánybűnözés visszaszoritása!
Blokkolni a kereskedelmet s támogatni a magyar piacot!
Bevándorlók szabályozása!
A munaknélküli segélyt közmunkáhot kötni!
Higgyétek el kedves kétkedők, ez nem provokáció, a kérdező tényleg ilyen agyatlan.
Már kiírta ezt a kérdést egyszer, olvassátok el a hozzászólásait.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__hadsereg-hadvezetes_..
Agyatlan? Miért is? mert szeretem a hazám? mert nem akarom hogy a gyereked megerőszakolják a téren? Mert utolsó csepp véremet is a hazámért áldoznám?
Megtennéd te liberális fos?
Te apapítod a Vörös hadsereget is??LOL
Tök jó amit leírtál,szinte látom ahogy a gyerekeim lengetik a magyarzászlót,és a templomtornyokból délben a harang helyett a himnusz szól,én meg közben megyek a Zagyva mellé kapálni az éléskamrát....
Igazad van legyen Mo egy független kis erős spártai állam európa szivében.
Persze mindenki ellenőrizni kell,úgyhogy kihagytad a magyarság vizsgálló bizottságok felállítását a fesorolásodból.Ezek egyből ellenőriznék a kis magyarokat,és amelyik gyenge az eszmék befogadására azt falhozcsapnák a szülőszobán.
Agyrém!!!!!
"Újrafogalmaztam azokat a nézeteket, melyek ideálisak lennéne, hogy az országunkat jobbá, igazabbá tegyük!"
Nos akkor én is újrafogalmazom válaszaimat!
"Ezekkel egyetértenétek? (külügy, pénzügy, politika, emberek)" Elöljáróban annyit, hogy összességében nem.
"Az EU-kötelességeinek felrúgása, kilépés, szövetséget kötni más nem EU-s országgal!"
És mégis kivel kötnél szövetséget, az Ukránokkal, vagy a Szerbekkel? Egyik jobb mint a másik, arról nem is beszélve, micsoda gazdasági nagyhatalmakról van szó! Mindemellett nagy hazafiságodban rengeteget segítenél ezen lépéseddel a felvidéki, és az erdélyi magyarokon, akik ezentúl ismét csak útlevéllel jöhetnének az anyaországba.
"A magyar mezőgazdaság régi állapotát vissza állitani "Európa éléskamrája"!"
Ezen ugyan tényleg volna mit javítani, de ezt csak tetemes összegű támogatások révén lehetne elérni, kitől vennéd el a pénzt? A nyugdíjasoktól? Az oktatásból?
"A hadsereg, hadvazetés újrareformálása!"
Ez nem túl konkrét, mit jelent nálad az újrareformálás?
"Kötelező sorkatonaság az éretségi után!"
Ekkora hülyeséget! Mégis mi értelme lenne, ha minden évben 50ezer embert kivonnánk a munkaerőpiacról, helyette őket kéne etetnünk, szállásolnunk, a semmiért, ahelyett, hogy ők termelnének. És ne legyenek illúzióid, 50ezer katona semmire se elég, és ha nagyon extrém vagy, és 4 éves sorkatonaságot vezetsz be, és lesz 200ezer katonád, az sem ér semmit, amíg 30-40 éves hadieszközöket használnak. Ha meg mindnek beszerzel újat, akkor megint felmerül a kérdés, hogy miből?
"Az ellenzéki, liberális antimagyar média felszámolása!"
Javasolnék neked egy egyéves tanulmányutat Észak-Koreába, csakhogy megnézhesd, hogy ez hogy működik a gyakorlatban.
"Csendőrt minden sarokra avagy a csendőrség újra szervezése!"
Ez biztos megoldaná a munkanélküliség problémáját, jó sok sarok van az országban, már csak arra lennék kíváncsi, hogyha mindenki csendőr lesz, akkor ki lesz a katona? És kit fognak figyelni a csendőrök, egymást?
"Magyar zászlót minden ház ablakára avagy a nemzeti! jelképek visszaállitása!" Jó a magyar zászló, de azért nem kéne az összes ablakra tenni, mert ha a szegény népek nem látnak napfényt, akkor depressziósak lesznek! Másrészt szerinted attól magyarabbak leszünk, ha kib@szunk egy zászlót a házra?
"Halálbüntetést, keményebb büntetéseket!"
És mi történik, ha valakiről kivégzése után derül ki, hogy ártatlan volt? Amúgy bizonyos esetekben egyetértek azzal, hogy keményebb büntetésre van szükség.
"Az állatkinzás radikális megbüntetése!"
Talán az egyetlen értelmes javaslat.
"Magyarbarát kormányt!"
Milyen módon tesztelnéd le ezt? Te mondanád meg esetleg?
Ki számít magyarbarátnak, és ki nem, hol a határ?
"A parlamenti tisztviselők jogkörének megszabása, a politikusok számának drasztikus csökkentése ebből adódóan a minimálbér emelése!"
Félig-meddig értelmes javaslat, egyrészt most is meg van szabva a képviselők jogköre, bár tényleg szűkíteni kéne. De a minimálbéres része hülyeség. A minimálbért nem az állam, hanem a munkáltató fizeti(ami persze bizonyos esetekben az állam), tehát ha te a képviselőkön spórolsz is pénzt, az nem jut el a munkáltatókhoz, és mellesleg az 1 millió minimálbéresre elosztva nevetséges összegről lenne szó.
"A tűzoltók, mentők, katonák, pedagógusok béremelése!"
Támogatom, de miből? kitől vennéd el a pénzt? Az orvosokat pl miért hagytad ki, ők is keményen dolgoznak, sokszor kevés pénzért.
"Inegyenes oktatást, magyar eszmékkel!"
Az oktatás nagyrészt ma is ingyenes. Mit értesz konkrétan magyar eszme alatt? Ha pl azt, hogy a suliban beleverjük a gyerekekbe, hogy utálni kell a szlovákokat, akkor maximálisan ellenzem.
"Cigánybűnözés visszaszoritása!"
Na ezzel is egyetértek, rögtön a magyarbűnözéssel együtt.
"Blokkolni a kereskedelmet s támogatni a magyar piacot!"
De jó is lenne, az összes olcsó élelmiszer eltűnne a boltok polcairól, így máris nem ér semmit az előző pontban adott fizetésemelésed! Amennyiben érdekel, milyen jó dolog a kereskedelem blokkolása, és a teljesen öneltartó belső piac, javaslom, hogy a fentebb javasolt Észak-koreai utazás tematikájába ennek megfigyelését is vedd bele, és tanulmányozd a Dzsucse(remélem jól írtam le) ideológiát, sokat tanulhatsz a nagy elődjeidtől, Kim Ir Szen, és Kim Dzsong Il elnökelvtársaktól.
"Bevándorlók szabályozása!"
Már most is szabályozva vannak
"A munaknélküli segélyt közmunkáhot kötni!"
Semmi értelme, mit lehet csinálni egy faluban, ahol 30 család él, amiből 25 segélyből él? Mi a francot csináljanak 25-en napi 8 órában a faluban?
"A kérdés kiírásának időpontja: ma 20:23"
Na ez volt az a rész, ami a legtöbb értelmes információt tartalmazta. Remélem azért kinövöd ezt, és nem lesznek kínos perceid jövendőbeli unokáid előtt, hogy "Papa, te tényleg ilyen hülye voltál?"
Csak nem megint a 4,7-es átlaggal rendelkező elit gimnáziumi sráccal van dolgunk?
Nevetnem kell, vagy sírnom.
LOL!!
Utolsó,de jó,hogy nem sajnáltad az időt leírni ezt.Majd leestem a székről úgy röhögytem!!!!!!Rég olvastam ilyen jó kommentet,gratula!!!
Milyen könyveket tartanak otthon a szüleid,Elit Gyerek?!
A Szálasy összes művét?Nem volt otthon meg a Kincskereső kiködmön?
De van még egy jó gondolatom neked:
Ellenőrző bizottságokat az anyakönyvi hivatalokba,hogy csak a magyar géneket örökítök házasodhassanak!
A többi keverék fattyút,meg kötelezően sterilizálni kell!
Láttam a fenti linből,hogy szivesen veszel át ötleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!