Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért akarnak annyian bevonuln...

Miért akarnak annyian bevonulni katonának? Annyira jól fizetnek?

Figyelt kérdés

Csak olvasom a kérdéseket és égnek áll a hajam. Asztmás vagyok, lehetek-e katona? Koponyaműtétem volt, lehetek-e katona? Leszereltek gerincproblémával, lehetek-e újra katona? -4 dioptriás a szemüvegem, lehetek-e katona? Rosszul hallok, lehetek-e katona? Vegetáriánus vagyok, lehetek-e katona? Öngyilkos akartam lenni, felvágott erekkel bevonulhatok-e? .... :D

Lassan az az érzésem, mintha hirtelen mindenki be akarna vonulni. Áruljátok el, honnan ez a lelkesedés?

2010. jan. 8. 07:59
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Hát 20:40 én pl. nem akarok Rambo lenni, éppen csak a megfelelő hivatásnak tartom a magam számára. De ha te csak ennyit látsz ebből, igen lekvár gyerek lehetsz.

Mire odajutottam volna, megszüntették a sorkatonai szolgálatot. Aztán tanultam, dolgoztam, de most már úgy érzem, készen állok rá. Apám katonatiszt volt, felelős gondolkodású ember, nem hőzöngő militarista, tudta, mi a hivatásának a felelőssége.Persze nem őmiatta, de én is vonzónak találom ezt a pályát, és a biztos állást.

2010. jan. 14. 10:32
 22/39 anonim ***** válasza:

"385 és :((( inkább örülnél az nem sok!"

ja, ennél már csak a jogi meg az orvosi karon kérnek többet! :D

2010. jan. 14. 15:25
 23/39 anonim ***** válasza:
hogy lenne már kinizsire nehezebb a felvételi? ember, ide csak alkalmassági kell meg érettségi, zrínyinél kicsit nagyobb a követelmény
2010. jan. 14. 15:32
 24/39 anonim ***** válasza:
Úgy értettem hogy a Kinizsibe fizikai felvételin többet kell teljesíteni,mint a Zrínyiben.
2010. jan. 14. 16:02
 25/39 anonim ***** válasza:
ez szintén hülyeség ugyanúgy az adott szakokhoz az adott pontszám kell. T1,T2 stb..
2010. jan. 14. 16:43
 26/39 anonim ***** válasza:
Én pl azért szeretnék katonának menni: mert ez egy felelőségteljes munka, ha kimehetnék békefentartónak Pl:Afganisztánba,szívessen segítenék az ártatlanoknak(na meg sok pénzt keresnék). Na meg aki katona, az úgy is él. Ez egy hivatás. És a nyugdíjkorhatár is alacsony. xD
2010. jan. 15. 15:12
 27/39 anonim ***** válasza:
mi a különbség a hivatásos és a szerződéses katona között?
2010. jan. 15. 17:54
 28/39 anonim ***** válasza:

hivatásos = tisztek

szerződéses = sorállomány

2010. jan. 15. 19:33
 29/39 anonim ***** válasza:

19:33

Elárulok egy titkot. Van szerződéses tiszt is!!!

Hogy a szerződéses állományú katona = sorállománnú katonával meg egyenesen nevetséges.

17:54

A hivatásos katonának határozatlan időre van szolgálati viszonya, míg a szerződésesnek határozott időre. Természetesen lehetőség van a hosszabbításra.

2010. jan. 16. 18:25
 30/39 anonim válasza:

Sziasztok!

Azt nem tudjátok, hogy milyen úton lehet azt megtudni, hogy vesznek-e fel új embereket?Én voltam egy toborzó irodába, és ott mondták, hogy mejd csak egy fél év múlva érdeklődjek újra.Ti erröl mit tudtok?

2010. jan. 18. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!