Miért akarnak annyian bevonulni katonának? Annyira jól fizetnek?
Csak olvasom a kérdéseket és égnek áll a hajam. Asztmás vagyok, lehetek-e katona? Koponyaműtétem volt, lehetek-e katona? Leszereltek gerincproblémával, lehetek-e újra katona? -4 dioptriás a szemüvegem, lehetek-e katona? Rosszul hallok, lehetek-e katona? Vegetáriánus vagyok, lehetek-e katona? Öngyilkos akartam lenni, felvágott erekkel bevonulhatok-e? .... :D
Lassan az az érzésem, mintha hirtelen mindenki be akarna vonulni. Áruljátok el, honnan ez a lelkesedés?
Hát 20:40 én pl. nem akarok Rambo lenni, éppen csak a megfelelő hivatásnak tartom a magam számára. De ha te csak ennyit látsz ebből, igen lekvár gyerek lehetsz.
Mire odajutottam volna, megszüntették a sorkatonai szolgálatot. Aztán tanultam, dolgoztam, de most már úgy érzem, készen állok rá. Apám katonatiszt volt, felelős gondolkodású ember, nem hőzöngő militarista, tudta, mi a hivatásának a felelőssége.Persze nem őmiatta, de én is vonzónak találom ezt a pályát, és a biztos állást.
"385 és :((( inkább örülnél az nem sok!"
ja, ennél már csak a jogi meg az orvosi karon kérnek többet! :D
hivatásos = tisztek
szerződéses = sorállomány
19:33
Elárulok egy titkot. Van szerződéses tiszt is!!!
Hogy a szerződéses állományú katona = sorállománnú katonával meg egyenesen nevetséges.
17:54
A hivatásos katonának határozatlan időre van szolgálati viszonya, míg a szerződésesnek határozott időre. Természetesen lehetőség van a hosszabbításra.
Sziasztok!
Azt nem tudjátok, hogy milyen úton lehet azt megtudni, hogy vesznek-e fel új embereket?Én voltam egy toborzó irodába, és ott mondták, hogy mejd csak egy fél év múlva érdeklődjek újra.Ti erröl mit tudtok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!