Támogatnátok egy olyan ÚJ szervezetet amik a következő célokat tartják szem előt?
AZ EU-ból való azonnali kilépés
ÚJ magyar hadvezetést, kötelező sor katonaságot
Vérbiróságot
Triannoni diktátum felülvizsgálást
Radikális megtorlást
HAlálbüntetést
Magyar munakerő, mezőgazdaság újraélesztése
ÚJ kormányt valódi magyar vezetőkkel
Bevándorlók kitiltása
Jelképek visszaállitása
A magyarok tartsanak össze(bár nem erről híressek).
Ha engem valaki megtámad az utcán és egyedűl vagyok, tudjátok kire számítok..csak magamra..és bár én nem félek attól h valaki megtámad, mert megvan a tudásom ahhoz h megvédjem magam....de az a szomorú hogyha egy félénk csajt megtámadnak az utcán kisebbségiek(mint általában) ritka hogy valaki megkérdezné azt h: ne haragudj zaklatnak? de ha még segítséget kér akkor is sok a beszari, még a nagy magyar hungaristák között is...
EGYÉBKÉNT RÉSZBEN TÁMOGATNÁM..a fegyvert nem....magyarba is sok..nagyon sok hülye van..sajnos ez származástól független
"irás, INTERNETEN VAGYUNK de ha anyira érdekel benneteket küldök esszét amiket én irtam"
Küldhetsz, de csak akkor, ha abban használsz vesszőt. :)
Az erőszak erőszakot szül.
Amúgy más szép nagy szavakkal dobálózni (okosnak lenni), mint elgondolkodni a világ összefüggésein (intelligensnek lenni).
Ha változást akarsz, ami előrelépést jelenteni, itt a Zeitgeist mozgalom:
"AZ EU-ból való azonnali kilépés "
Utánaolvastál az Eu előnyeinek és hátrányainak? Könyvben gondoltam és nem Vér&Becsület szórólapon.
"Vérbiróságot"
...meg boszorkányégetéseket!
"Triannoni diktátum felülvizsgálást "
1. Ki vizsgálná neked felül ha már az EUból is kilépnénk?
2. Láttál Te manapság etnikai térképet?
"Radikális megtorlást
HAlálbüntetést "
Játszunk Istent, naná!
"Bevándorlók kitiltása "
meg minket is tiltsanak ki külföldről és minden szép lesz
Jó, hogy vannak ilyen gondolkodású fiatalok, mint te! Üdv a való világban. Téged már nem tudnak hülyíteni a liberális szennyel! De amint látod, sokaknak felesleges ilyesmiről beszélni, mert képtelenek megérteni és elfogadni. Ki kell tartanunk és eljön a szebb jövő, amikor az ország újra a Magyaroké lesz - az igaz Magyaroké, akiket a hit, az erő, az erkölcs vezérel!
KITARTÁS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!