Ha lesz III. világháború, akkor az mennyire lesz pusztítóbb a II. -hoz vagy az I. -höz képest? Mire kell számítani (hipotetikusan)?
Mi a véleményetek ezekről:
Ha lesz III. világháború, akkor az el fogja pusztítani az emberi fajt erről a bolygóról?
Melyik kontinensek vannak veszélyben?
Mennyire fog lecsökkeni a bolygó lakossága azután?
Mennyire lesz pusztító?
Na jó,az első hozzászólásomat pontosítanám,mert eszembe jutott hogy az oroszok mit hagytak Berlinből 45-ben.
Inkább úgy fogalmaznék hogy egy háború esetén nem úgy indul meg egy területfoglalás a támadó féltől hogy kilő rá egy teljes atomsilónyi rakétát,hanem próbál gazdaságos lenni.
Max az elnyúló védekező illetve álló háborúk fajulnak totális infernóba.
"egy radioaktív,olvadt homoktól év vulkáni kőzetektől fekete,sivatag maradna a Föld helyén."
ez maradna ebből az országból,
kutya a térképen és kutya a valóságban is
legyen csak világháború :)))
#5-os
nem jászottam semmivel, csak a valós igazságot írtam
én a való életben játszom, ez a valóság
Mivel ez fiktív dolog, attól függ, hogy képzeljük el. Jelenleg ez úgy lenne elképzelhető, hogy a NATO-nak hirtelen elege lesz Oroszországból vagy Oroszországnak nem lesz elég Kelet-Ukrajna és megindul Európa felé.
Ezt a forgatókönyvet szem előtt tartva, úgy gondolom, az ütközőországok, Belorusszia, Lengyelország, Magyarország, részben vagy egészben a Balkán-félsziget és esetleg Skandinávia eléggé le lenne darálva. Nem hiszem, hogy a front nyugatabbra húzódna ezeknél az országoknál. Persze ha a támadásra számítanak és felkészülnek. A NATO technikailag fejlettebb, emberi és anyagi erőforrásokban pedig jobban el van eresztve, így Oroszország gyorsan védekező helyzetbe kényszerülne. Manapság már nem úgy mennek a dolgok, mint 75 éve, a nagy távolságok és a szélsőségesre forduló időjárás már nem jelentene akkora problémát, így valószínűleg maximum néhány éven belül Oroszországot felőrölné a minőségi és mennyiségi túlerő.
Ha a NATO lenne a támadó, a forgatókönyv szerintem hasonló lenne, de a háború hamarabb valamivel véget érne.
Nukleáris tömegpusztító fegyverekkel háborúra nem számítanék. Mindkét oldalon tudják, hogy ha lakhatatlanná teszik a bolygót, azzal magukat szívatják meg. Viszont kisebb erejű taktikai töltetek bevetését hosszabb távon biztosra venném, főleg Orosz oldalról, amikor már a vége felé nem nagyon tudnak másképp védekezni.
Agyhalál amit kérdeztél.
Agyhalál. Csak ennyit mondhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!