Egy olyan országban élek ahol a hadkötelezettség megtagadása 5től 15 év börtönre büntethető . Magyarán szólva, háború esetén kukába dobom a behívó parancsot és otthon akarok maradni felnevelni gyermekeimet, akkor elzárnak. Szerintetek diktatúra ez?
Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 21:53
51/67 anonim válasza:
Nem, hanem Hugrabugos. Olyan igazi békés, nyugodt jellem. :)
Egyébként csak a reptoidokban hiszek, meg az evolúcióban.
52/67 Shai-Hulud válasza:
És ha meggondolom, hogy én már a második oldalon leírtam, hogy háborúban a dezertőröket agyonlövik....
Na jól le is lettem pontozva. Úgy látszik, a széplelkek ezt nehezen viselik. :-D
54/67 anonim válasza:
Mégis mi a fityfenét gondolsz, hogy reagáljon rá egy széplélek? Tapsikoljon?
55/67 anonim válasza:
˙Pólyások ÉBRESZTŐ!
Ez nem TŰZOLTÓ- nyugdij! .(tisztelet a szolgálat közben elhunyt bajtársaknak)
56/67 anonim válasza:
Azért 74%, nem kell rinyálnod, mert kaptál erősítést. Igaz, pl. én is le foglak pontozni, meg minden, de a zsanklódvandamok szerintem zöldet nyomtak neked.
57/67 anonim válasza:
Kit érdekel a pont "halászat"?
Nehogy már emiatt legyünk ...guppik"
58/67 anonim válasza:
Az én bajtársam nemes egyszerűséggel, felkötötte magát!
59/67 anonim válasza:
Szegény... :(
Ő is ezeket a válaszokat olvasta?
60/67 anonim válasza:
NEm! Ő elkezdett drogozni..
-állítólag.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!