Egy olyan országban élek ahol a hadkötelezettség megtagadása 5től 15 év börtönre büntethető . Magyarán szólva, háború esetén kukába dobom a behívó parancsot és otthon akarok maradni felnevelni gyermekeimet, akkor elzárnak. Szerintetek diktatúra ez?
"Ha mindenki így gondolkodik, mindenki otthon marad inkább kölköt nevelni,"
Nagyon helyes. Ha mindenki így gondolkodna, akkor mindenki otthon maradna, ergo nem lenne háború sem. A probléma megoldva.
Akiknek meg viszket a seggük, lenyomják egy total war-ban, esetleg CoD-oznak egy jót, ahogy egyébként is szoktak. Szóval a fotelrambók is jóllaknak, káposzta is megmarad.
"Ha mindenki így gondolkodna, akkor mindenki otthon maradna, ergo nem lenne háború sem. "
Az biztos. Az ellenség csak bevonulna, felkoncolná a családod aztán elvinné ami kell neki.
"Az ellenség csak bevonulna, felkoncolná a családod aztán elvinné ami kell neki."
Látom sikerült felfogni. Ha mindenki így gondolja, akkor milyen ellenség vonul be?
Mellesleg ugyanúgy felkoncolnak engem, meg a családot is, attól függetlenül, hogy hol vagyok.
"Ha mindenki így gondolja, akkor milyen ellenség vonul be? "
Az aktuális ellenség te kis buta. :)
"Gondolod, hogy engem ez majd zavarni fog?"
Engem jobban zavar, hogy apukád anno nem húzott gumit.
Atyavilág hova süllyedtem... Ja, igen. Ezért nem szoktam olvasni ezt a topikot. Mit is keresek megint itt? Ahh...
"Az aktuális ellenség te kis buta."
Nem. Nem talált.
A helyes válasz: nincs ellenség, mert mindenki otthon gyereket nevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!