Te büszke vagy a katonáinkra? Ha igen miért, Ha nem miért?
11#
Azért mert akik eddig hozzászóltak, csak negativ kritikát mondtak, és nem tetszett nekik hogy te véletlenül pozitivat.
Ilyenek az emberek sajnos.
Én az NKE-HHK elsőéves hallgatója vagyok, és nagyon elszomorít néhány kritika. Hogy az emberek ezt gondolják. De nem is baj. Nem igazán érdekel, sem engem sem a többieket. Nem azért csináljuk ezt mert érdekel mások véleménye hanem mert ezt szeretjük, ezt élvezzük.
Felesleges is másokat ócsárolni akik szerint ez a szakma semmit nem ér. Úgysem lehet meggyőzni senkit és nincs is értelme. :)
11-es: habár nem itt kellene üzengetni egymásnak, elmondom, hogy ÉN miért pontoztalak le (a többieket nem tudom).
Azért, mert nem a kérdésre válaszoltál (arra, hogy te büszke vagy-e a katonákra, és ha igen miért), hanem arról beszéltél, hogy szerinted mások mennyire nem jól gondolkodnak erről (lehet, hogy a saját szemszögedből igazad van, de a "hasznos válasz" annak jár aki a kérdésre hasznosan válaszol, nem annak akivel egyetértünk egy egyébként más kérdésben).
Amúgy valaki itt most mindenkit lepontozott, mindenki 50% alatt van függetlenül attól, hogy a kérdésre válaszolt-e vagy sem, illetve hogy büszke-e a katonákra vagy sem.
Köszönöm mindenkitől a válaszokat. Sajnálom ha akadt olyan pár szerencsétlen aki vélemény nyilvánítás helyett csak lepontozgatni tudott itt minden válaszolót.
Utolsó: mikor és miért kötelezted el magad, hogy katona szeretnél lenni? és minden feltétel mellett kizárólag a magyar hadsereg jöhet szóba számodra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!