Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Te büszke vagy a katonáinkra?...

Te büszke vagy a katonáinkra? Ha igen miért, Ha nem miért?

Figyelt kérdés
2014. jún. 13. 15:20
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
56%
nem tudom miért kaptam 0%-os értékelést egy pozitív kritikára de hadjuk is szerintem....... utolsó kifejtenéd kik voltak ezek a 1945-47-es hősi katonák és tovább miért nem számolod a halottakat ?
2014. jún. 14. 11:06
 12/38 anonim ***** válasza:
47%

11#

Azért mert akik eddig hozzászóltak, csak negativ kritikát mondtak, és nem tetszett nekik hogy te véletlenül pozitivat.

Ilyenek az emberek sajnos.

Én az NKE-HHK elsőéves hallgatója vagyok, és nagyon elszomorít néhány kritika. Hogy az emberek ezt gondolják. De nem is baj. Nem igazán érdekel, sem engem sem a többieket. Nem azért csináljuk ezt mert érdekel mások véleménye hanem mert ezt szeretjük, ezt élvezzük.

Felesleges is másokat ócsárolni akik szerint ez a szakma semmit nem ér. Úgysem lehet meggyőzni senkit és nincs is értelme. :)

2014. jún. 14. 13:25
 13/38 anonim ***** válasza:
31%
Kicsit sem érdekelnek a katonák.
2014. jún. 14. 13:36
 14/38 Marczell ***** válasza:
30%
Tizenhármas, ahhoz képest megtaláltad a Hadsereg\hadvezetés részét a fórumnak, de azért nem érdekel téged a téma
2014. jún. 14. 13:51
 15/38 anonim ***** válasza:
13%
Ha más megteheti, hogy olyanba irogat, akkor én is. Büszke pedig akkor leszek, ha befejezik az ostoba háborúskodást.
2014. jún. 14. 13:57
 16/38 anonim ***** válasza:
48%

15. létszíves fejtsd már ki a véleményedet ne 1 mondattal írj le egy 25000 fős hadsereg minden egyes emberét......

Lehet kritizálni csak azt megfelelő ellenérvekkel alá is kéne támasztani vagy példákkal indokolni

Valószínűleg ők is zsoldosok :

[link]

[link]

[link]

2014. jún. 14. 15:58
 17/38 anonim ***** válasza:
37%

11-es: habár nem itt kellene üzengetni egymásnak, elmondom, hogy ÉN miért pontoztalak le (a többieket nem tudom).

Azért, mert nem a kérdésre válaszoltál (arra, hogy te büszke vagy-e a katonákra, és ha igen miért), hanem arról beszéltél, hogy szerinted mások mennyire nem jól gondolkodnak erről (lehet, hogy a saját szemszögedből igazad van, de a "hasznos válasz" annak jár aki a kérdésre hasznosan válaszol, nem annak akivel egyetértünk egy egyébként más kérdésben).

Amúgy valaki itt most mindenkit lepontozott, mindenki 50% alatt van függetlenül attól, hogy a kérdésre válaszolt-e vagy sem, illetve hogy büszke-e a katonákra vagy sem.

2014. jún. 14. 18:40
 18/38 anonim válasza:
0%
személy szerint én 14 éves vagyok és büszke vagyok a magyar katonákra az osztály társaim gyalázzák a katonákat hogy "nincs is semmilyen hadunk,a fegyvereinket is az oroszoktól örököltük." Most magán vélemény de ezzel a saját nemzetük gyalázzák szóval önmagukat.Én magam is katona akarok lenni de színtévesztő vagyok és nem tudom milyen posztba engednek be vele... a fizetés nem érdekel de apukámat igen mert azért nem annyira rossz a tanulmányi átlagom és valami jobbnak akar de nekem nem kell ennél jobb leszarom a fizetést... ha csak egy egyszerű közkatonának raknak be akkor is az akarok lenni... ameddig nem töltöm meg az alsó korhatárt addig tanulok utána meg beállok. (ha engednek)és büszke leszek rá hogy katona leszek. (ha sikerül természetesen)
2014. jún. 14. 20:19
 19/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkitől a válaszokat. Sajnálom ha akadt olyan pár szerencsétlen aki vélemény nyilvánítás helyett csak lepontozgatni tudott itt minden válaszolót.

Utolsó: mikor és miért kötelezted el magad, hogy katona szeretnél lenni? és minden feltétel mellett kizárólag a magyar hadsereg jöhet szóba számodra?

2014. jún. 14. 21:08
 20/38 anonim ***** válasza:
50%
Ez valóban egy érdekes kérdés. A katonákra büszke vagyok, a vezetésre egyáltalán nem. Egyet értek a #9-essel, ez az egész katonásdi, egy életérzés, én is szívesen lennék katona, nem pénzért, nem gyilkolásért, azért életérzésért.
2014. jún. 14. 22:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!