Érdemes óvóhelyet létesítenem egy esetleges harmadik világháború esetére magam és a családom részére?
Ha megfelelő védelemmel ellátod és valóban megtudod csinálni akkor jó.Bármilyen váratlan esemény megtörténésekor hatalmas előnyben lennél.
Csináld de a kertet is erősítsd meg és a túlélési tudásodat is bővítsd.
"Én kezdetnek a pszichiátriát tudom javasolni, ott ellátnak majd a továbbiakban szükséges információkkal, amik a túlélést biztosítják majd."
Márcsak azért is nekiállok idén az óvóhely-kialakításnak, és amíg te a fronton leszel vagy épp atomjaidra égsz, én vígan elleszek, mert tudatosan felkészültem!
"amíg te a fronton leszel vagy épp atomjaidra égsz, én vígan elleszek, mert tudatosan felkészültem!"
Hát igen, ebből is látszik, hogy én járok jobban.
Én csak egy villanással atomjaimra bomlok, te viszont évekig, évtizedekig fogsz tengődni a föld alatt, rég lejárt konzerveken élsz, szenvedsz a vitaminhiánytól, az egyedülléttől, a sugárbetegségtől, és tudod, hogy a készleteid kimerültével szép lassan éhen halsz... És rosszabb esetben még a szomszédodtól is rettegni fogsz, hogy mikor vágja el a torkodat, hogy ízletes szeletkéket süssön a sonkádból.
Ha már választhatok, inkább az atomvillanás. Olyat úgysem láttam még élőben. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!