Egy Maus harckocsit milyen fegyverekkel lehetett volna megsemmisíteni akkoriban?
"átmelegedjen a páncélzat... még egy ekkora hülyét b+"
A 43%-os idióta fejed már megint ittvan. Hihetetlen hogy mindenhol okos vagy.
Mitcsinál az a tetves páncélzat ha rádobsz 1 molotovot te sültkrumpli? Átolvad? Átég? felrobban? elkezdi heggeszteni magát? vagy kopog h nyissanak ajtót vagy mi a l***szt?
Átmelegszig... és a belül megfőnek az emberek a melegtől... Ez a célja a molotovnak egy tankra...
Ekkora analfabétát hogy minden kérdésnél sikerül valami baromságot mondanod.
Egyébként valószínűleg a legjobb fegyver ellene az, ami az összes német tank ellen bevált, és ami nagyban közrejátszott a háború elvesztésében: az időjárás.
A német tankok beleragadtak a nagy sárba a Moszkváig vezető úton, nem voltak akkor még beton utak, és az ősz nagyon csapadékos volt, térdig ért a sár, minden tank elakadt, és a német precíziós fegyverek is használhatatlanná váltak. Nem bezsélve az azt követő télről, ami az évszázad addigi legkeményebb tele volt, a németek pedig mondhatni nyári ruhában indultak el.
Légierő, tüzérség ahogy korábban leírták. Benzin hiány stb.
12. válaszoló: A molotov koktél nem a legénység megsütésére volt, legalábbis nem kívülről. Mivel a tankokon is van nyílás, ami biztosítja a levegő ellátást, egy odadobott molotov koktél bizony lángoló meglepetés volt a legénységnek.
Tudom hogy én vagyok a kérdező de ezt nagyon érdekesnek találtam: [link]
Nagyon köszönöm a válaszokat!
A mausnak a 250mm es front lemeze oszt melegethetne a
koktéltúl, amugy egszerűen a gyalogság felmászik a tankra a tetejére mert ugye nem volt rajta géppuska meg hátulról amugy is meglehet közelíteni a motortérre tesznek egy komulativ töltetet oszt felrobban az egész ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!