A Magyar Honvédségben fizikai alkalmasságvizsgálaton a fekvőtámasz helyett lehet választani a húzódzkodást. Mennyi a minimum illetve a maximum ismétlés/darabszám?
nincs minimum amennyit megcsinálsz annak megfelelő pontot kapsz, az elsőnek igaza van minden fent van külön az altiszti oldalán- NKE vagy a hadkieg oldalán ha hivatásosnak mész
a maximum az 20 darab de elég szigorúan nézik nagyon kevesen választják, lehet a bordásfalra feltett húzódzkodó rúdon és a plafonra felszerelt húzódzkodó rúdon is nyomni, amikor én voltam az egyik felvételiző 18-at csinált ( csak ő csinálta ezt )
Csak azt elfelejtették leírni, hogy a húzódzkodásnál, a lábaid behajlítva és karod előre fordítva és akkor szabályos ha nem lengesz összevissza, hanem tök egyenesen felhúzod magad és az álladdal érinted a csövet, amit fogsz, ha nincs meg akkor csinálhatsz 100-at is...egyet se fogadnak el ja és zárt lábakkal kell..
szóval szerintem jól gondold át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!