Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Tudnátok nekem mesélni egy...

Tudnátok nekem mesélni egy katona nő életéről?

Figyelt kérdés
Hogyan bánnak vele a seregben? Gondolom úgy mint egy férfival. És a társai hogyan kezelik őt ha nők vannak körülöttük? Mert itt olvastam, hogy sokat a seregben elkurvulnak (ez szerintem néhány "példányra igaz").

2014. ápr. 18. 13:47
 1/4 anonim ***** válasza:
37%

Kora reggel ébresztő.

Mosakodás, hajmosás, smink. Mérsékelt szempillaspirál, enyhe szájfény.

Welnesz reggeli a kantinban.

Délelőtt társas foglalkozások, pl a modern nők és a kézigránát, harcáaszati alapismeretek szingliknek, avagy baktériumok a konyhában és a harctéren előadás.

Ebéd a tisztiklubban.

Kora délután csendes pihenő, majd smink igazítás, és találkozó a főépület előtt. Indulás uzsonnázni. Menü: Kakaó és kalács.

Estig fakultatív program.

Vacsora a kaszinóban, utána keringő, és bál késő éjszakáig.

Valahogy így képzelem el. :)

De hogy elk.rv.ulnának, azt nem gondolom.

2014. ápr. 18. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:
97%

Én a honvédségnél dolgozom, civilként. Testközelből látom őket nap mint nap. A legtöbb pozíció, amit nők betöltenek inkább ilyen belső ügyintéző, vagy gazdasági pozíció. Harcolni a fiúkat küldik mai napig :) csak elvétve nőket.

Hallottam egy NKE-s oktató haveromtól olyat is, hogy a tisztjelölt hallgatók közül a csajok igen gyakran otthagyják a képzést, azaz egyoldalúan szerződést bontanak az állammal, de ami röhej : nem azért mert olyan nehéz, vagy mert annyira hajtják őket, hanem mert rájönnek arra, hogy mégse ezt akarják csinálni. Nem akarják erre elsz.rni az életüket. És ezt egy ottani oktató mondja, tapasztalja. Elég érdekes....

2014. ápr. 18. 14:47
 3/4 anonim ***** válasza:

az alapkiképzés alatt ugyanazt a szopatást állják ki mint a többiek. Ezután beosztástól függ. Az aktatologatók értelemszerüen jobb helyzetben vannak.

Elég kevés a harcoló alakulatban szolgáló nő.

2014. ápr. 18. 17:54
 4/4 Salamon Bálint ***** válasza:
5%
28 naponta sebet kap, ami pár napig vérzik. Nem halálos, és van mikor hónapokig nem kap sebet. Tuti valami hiperszuper védőpajzsot vesznek fel ilyenkor, mert hogy máshogy?
2014. ápr. 20. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!