Csak én gondolom úgy hogy Németországban nincs akkora bűntudat keltés mint itt?
Figyelt kérdés
Magyarországot állandóan rasszistának, és nácinak hívják, meg a háború után a területek 2/3 át elcsatolták. Ezzel szemben Németország elég nagy és gazdag, nem hallottam még hogy őket rasszistának hívják, meg őket nem próbálják annyira bűntudatba kergetni, pedig ők voltak a fő kolomposok, vagy nem így van ?#Magyarország #Adolf Hitler #Németország #bűntudat #zsidó #náci #II. világháború #holokauszt #rasszízmus
2014. ápr. 18. 12:34
21/23 anonim válasza:
A vallást meg szerintem felesleges ebbe belekeverni. Az egyik, hogy jézus nevelő szülei voltak a zsidók és akkor még szerényebbek voltak ők is.
22/23 A kérdező kommentje:
Meg utána a zsidó "bosszúállók" (Kezdjük ott hogy a holokauszttal rajtuk álltak bosszút) több ezer ártatlan németet megöltek. Ennyi.
2014. ápr. 25. 18:12
23/23 anonim válasza:
"A németek mindig tudták hogy kell sz*rból várat épiteni ezért van 2 vesztes VH után is az egyik legfejlettebb gazdaságuk."
Na meg az amerikai segélyeknek köszönhetően, ne felejtsük el... hivatkozhatunk a német mentalitásra, meg minden, de akkor kérdem én, az NDK-ban kik laktak? oláhok???
Kérdező, te meg ne menj bele a történelmi ismereteid csillogtatásába, mert nincs ilyen... a holokauszttal a zsidókon álltak bosszút? Mégis miért?? Van ugye a Doltschstosslegend, de az egyrészt valótlan, másrészt nem hiszem, hogy erre gondoltál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!