65M surranó, mik a tapasztalatok vele?
Be tudnék szerezni egy ilyet, eléggé nyomott áron, 3 ropiért. Megér annyit? Kifejezetten ezt a fajtát, a két réteg bőrből készültet kérdem.
Gondolom sorkatona voltam. Sokat álltunk sorban.
Szar. :)
Szerencsére eltörölték az egészet a fenébe. Most már hivatásosaink vannak, még ha harmatgyengék is.... legalább ők választották maguknak a szakmát, nem kényszerből vitték őket.
Jó amúgy ez a surci, csak át kell boxolni majd mert kicsit kikopott az utóbbi 50? évben :D De a talpán van még egy csomó, ez alapján azt mondanám, minimum 5 évig még frankó lesz. Átraktam bele egy sportcipőm szivacs betétjét, és így már egész kényelmes.
Köszi a válaszokat!
Nemtom mikor vetted, de neten most utánanéztem, és a 65M (a régebbi) 1965-től 1987-ig volt gyártásban, '87-ben váltotta fel a 85M mintájú, ez:
Azt írják, gagyibb lett, meg kényelmetlenebb, amiatt, hogy a bőrbélést elhagyták belőle költségcsökkentés címén. Ha majd egyszer azt a fajtát is meg tom venni 3 ropi körül, akkor egyszer összehasonlítom :)
Egyelőre jó vételnek látszik, ebben melóztam ma a kertben, eléggé bombabiztos egy cucc.
Most kiszámoltam fejbe gyorsan, a 65M-ből a legfiatalabb is 27 éves :))
2014-1987=27
Az komoly. Az egyikem olyan állapotban van, hogy újként el lehetne adni (ici-pici túlzással :) ).
Meg van egy olyan is, amit pénzért sem vennének át. De az régen is olyan volt és nem lett rosszabb, pedig tapostam vele a sarat rendesen :) Azt talpalták meg egyébként. Azóta tökéletes (csak ocsmány :) ).
Bokszolni kell időnként :)
Én most vagyok túl rajta, lepucoltam meg kibokszoltam, elég komoly lett. Kapott 4 réteg német katonai bokszot, van belőle itthon egy félliteres "vajasdobozzal". :D Te se sajnáld tőle a cuccot, és mégegyszer 20 évig kiszolgál majd :) Már látom hogy nagy hülye lettem volna, ha nem veszem ma meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!