Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » 65M surranó, mik a tapasztalat...

65M surranó, mik a tapasztalatok vele?

Figyelt kérdés

[link]

Be tudnék szerezni egy ilyet, eléggé nyomott áron, 3 ropiért. Megér annyit? Kifejezetten ezt a fajtát, a két réteg bőrből készültet kérdem.

2014. márc. 9. 07:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%

Gondolom sorkatona voltam. Sokat álltunk sorban.

Szar. :)

2014. márc. 9. 17:19
 12/22 A kérdező kommentje:

Szerencsére eltörölték az egészet a fenébe. Most már hivatásosaink vannak, még ha harmatgyengék is.... legalább ők választották maguknak a szakmát, nem kényszerből vitték őket.

Jó amúgy ez a surci, csak át kell boxolni majd mert kicsit kikopott az utóbbi 50? évben :D De a talpán van még egy csomó, ez alapján azt mondanám, minimum 5 évig még frankó lesz. Átraktam bele egy sportcipőm szivacs betétjét, és így már egész kényelmes.

Köszi a válaszokat!

2014. márc. 9. 17:23
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ki volt az a barom, aki lepontozott itt mindenkit, de úgy látszik, ide süllyedt a gyakori.hu :(
2014. márc. 9. 19:24
 14/22 anonim ***** válasza:
Pedig én zöldkezet adtam mindenkinek.:)
2014. márc. 9. 20:38
 15/22 kovpet ***** válasza:
Én csak hobbiból hordtam, nem voltam katona. De nyúztam én is anno, túráztam is benne meg koncertre is abban jártam. Meg még néha városba is. Bírta és számomra kényelmes volt mind. Pedig Honvédségi selejtezetteket tudtam csak venni akkoriban, tehát akkor már mind lehetett vagy 10 éves :)
2014. márc. 9. 21:04
 16/22 A kérdező kommentje:

Nemtom mikor vetted, de neten most utánanéztem, és a 65M (a régebbi) 1965-től 1987-ig volt gyártásban, '87-ben váltotta fel a 85M mintájú, ez:

[link]

Azt írják, gagyibb lett, meg kényelmetlenebb, amiatt, hogy a bőrbélést elhagyták belőle költségcsökkentés címén. Ha majd egyszer azt a fajtát is meg tom venni 3 ropi körül, akkor egyszer összehasonlítom :)

Egyelőre jó vételnek látszik, ebben melóztam ma a kertben, eléggé bombabiztos egy cucc.

2014. márc. 9. 22:00
 17/22 A kérdező kommentje:

Most kiszámoltam fejbe gyorsan, a 65M-ből a legfiatalabb is 27 éves :))

2014-1987=27

2014. márc. 9. 22:02
 18/22 kovpet ***** válasza:
87%

Az komoly. Az egyikem olyan állapotban van, hogy újként el lehetne adni (ici-pici túlzással :) ).

Meg van egy olyan is, amit pénzért sem vennének át. De az régen is olyan volt és nem lett rosszabb, pedig tapostam vele a sarat rendesen :) Azt talpalták meg egyébként. Azóta tökéletes (csak ocsmány :) ).

2014. márc. 9. 22:09
 19/22 A kérdező kommentje:

Bokszolni kell időnként :)

Én most vagyok túl rajta, lepucoltam meg kibokszoltam, elég komoly lett. Kapott 4 réteg német katonai bokszot, van belőle itthon egy félliteres "vajasdobozzal". :D Te se sajnáld tőle a cuccot, és mégegyszer 20 évig kiszolgál majd :) Már látom hogy nagy hülye lettem volna, ha nem veszem ma meg.

2014. márc. 9. 22:15
 20/22 anonim ***** válasza:
81%
Ha van kedved tegyél fel róla képet.
2014. márc. 9. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!