65M surranó, mik a tapasztalatok vele?
Be tudnék szerezni egy ilyet, eléggé nyomott áron, 3 ropiért. Megér annyit? Kifejezetten ezt a fajtát, a két réteg bőrből készültet kérdem.
3 ezrest feltétlen megér, ha jó állapotban van. Ennyit még akkor is, ha nem annyira jóban. Ez két pizza ára, ez a bakancs meg 20 évig használható lesz :)
Én szeretem, nagyon jó bakancs. Strapabíró is meg kényelmes is. Javítható is, ha kell, mert van benne anyag.
Azt hogy érted, hogy javítható? Nem nagyon láttam még olyan magyar susztert, aki a műhelyében egy direktvulkanizált talpas cipő elkopott talpát ki tudná cserélni....
Egyébként közben megvettem, itt van a lábamon. Egész kényelmes, bár már az előző tulaj betörte. Hibátlan állapotban van, talpa se kopott még. Azt mondod, a kövi 20 évben bakancs marad?
Nekem van egy nagyon régi, amit meg kellett talpaltatni. Jó lett.
Régebben sokat mászkáltam egyben, nagyon sokat bírt. OK, a 20 év túlzás azért, de messze a legtartósabb bakancsom, amim volt. 3 ezresért nem kérdés. 13-ért sem, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!