Milyen bakancsra cseréljem a "céges" Haix-ot?
Próbáld meg a Danner-eket, azok atomprofik. Csak feketében nem igazán van, csak egy új fajta taktikai bakancs. És lehet hogy nagyon eltérne már az ölt.szab.-től kinézetre.
Én egyszer egy másik típust rendeltem közvetlenül US-ből és nagyon meg vagyok elégedve vele, csak itthoni céges használatra nem alkalmas, csak külszolgálatra (homokbarna)
Ja bocs, vannak feketék is, csak nem jól kerestem:
p6 a nyári, amiben nincsen polár bélés, p7 a téli, amiben a membrán és a bőr között van pár mm polár bélés. Ja, a p6 vászon-bőr, a p7 fullbőr.
A saját p7-esem 0 kilométeres új, mikor kb 4 éve megkaptuk, egyszer a leghidegebb télen a lábamra vettem, de mivel laktanyán dolgozom, még így is olyan kib. meleg volt, hogy azóta pihen a szekrényemben.... próbáltam azt becserélni egy új p6-ra raktáros havernál, de nem lehet... megrovás jár érte ha nincs 1 nyári, 1 téli bakancs a bakánál :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!