Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek igaz hogy visszave...

Szerintetek igaz hogy visszavezetik a sorkatonaságot Magyarországon?

Figyelt kérdés
[link]
2014. febr. 13. 21:21
1 2
 11/18 MolotovPunk ***** válasza:

Én is ellenzem ezt,de pár emberre ráférne a katonaság...

Egyébként,ha fidesz ismét nyer a választáson szerintem simán kitelik tőlük,hogy visszaállítsák a sorkatonaságot.

Nincs laktanya?Majd lesz.Ha stadionokat építenek a nép kárárra simán akkor bizony lakanyát is fognak építeni,vagy felújítani.

Mikor meg majd lázadnak ellenük,akkor azt mondják őket a nép megválasztotta...

2014. febr. 14. 00:18
 12/18 Marczell ***** válasza:

Mindig elsüti valamelyik noname oldal ezt a kamuhírt, csak igazítanak egy kicsit a dátumon vagy hozzá adnak 1 másik képet.

Csak riogatásra\reménykeltésre (attól függően ki hogyan áll hozzá) alkalmas ez az akció. Én érzek benne egy kis politikai lejáratást, valószínűleg azok akik ezt bedobják valamelyik oldalon részesülnek egy kis jutalékban.

2014. febr. 14. 00:21
 13/18 anonim ***** válasza:

Ez szerintem is kamu.

A Jobbik csinálna hasonlókat, csak az önként lenne, nem lenne kötelező. Ok: Elvileg mindannyian hadkötelesek vagyunk csak hát ha jönne valami háború... nem tudom melyikőtök tud fegyvert használni:D:D

2014. febr. 14. 12:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem.Az tényleg kútba dobott pénz lenne.
2014. febr. 14. 16:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Én szívesen mennék. Lőnék mindenkire aki él és mozog.
2014. febr. 14. 21:36
 16/18 anonim ***** válasza:

Utolsó! Sz*r lehet pszichopataként élni, szóval a sorkatonaság helyett inkább kezeltesd magad!

A hír pedig kamu! A narancsosoknak annál azért több eszük van, mint hogy egy olyan intézkedést hozzanak, amitől pillanatok alatt az ötödére esne vissza a támogatottságuk és olyan közfelháborodást okozna, hogy még akár a választások előtt megbukna a kormányuk.

Mellesleg felettébb szórakoztató a sok szerencsétlen, sajnálatos módon szavazati joggal rendelkező panelproli hozzászólása az ilyen cikkek alatt, akik tényleg b*szopták ezt az egyértelműen álhírt.

2014. febr. 15. 19:43
 17/18 kekesz válasza:
Bárcsak. Nekem van csak ez lehet, de minél idösebb vagyok annál nagyobb bennem a vágy hogy harcoljak a hazámért.
2015. szept. 27. 22:57
 18/18 anonim ***** válasza:
kekesz! Inkább szerezz magadnak egy barátnőt!
2015. okt. 15. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!