Igaz hogy 2011 december.5-töl elkezdték visszahozni a sorkatonaságot Magyarországon?
Figyelt kérdés
Igaz e?2012. nov. 7. 22:46
2/13 anonim válasza:
Nem. De megkérdezhetem honnan vetted?
3/13 A kérdező kommentje:
olvasgatam a neten hogy a magyar hadero menyier erös és elképesztöen gynge ahogyan ijrák és ez is igaz vagy esem ???
És rátaláltam egy olyan cikre ahol ezt emliteték.
2012. nov. 7. 22:53
7/13 A kérdező kommentje:
meg van valami mas is csak azt mar nemkapom :D:(
2012. nov. 7. 23:23
8/13 A kérdező kommentje:
Na ez az itt olvastam rola elsore az oldalon lenteb van egy video egy kicsivel fentem irja hogy mivan :D
2012. nov. 7. 23:25
9/13 A kérdező kommentje:
Ha elolvastad oket akkor irj legyszives hogy mi a velemenyed.
2012. nov. 7. 23:29
10/13 anonim válasza:
Ez azt jelenti h regisztrálják hogy vészesetén ne kelljen keresgélni az alkalmas embereket ... Szal csak felmérik az egészségügyi állapotodat, sok helyen még a sorkatonaságot se törölték el ... Szerintem ez a minimum, hogy ezt nyilvántartásba vegyék ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!